ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινεί ο Lewis Capaldi: Το μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό και το σύνδρομο Tourette (vid)

Συγκινεί ο Lewis Capaldi: Το μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό και το σύνδρομο Tourette (vid)
AP

Ο Lewis Capaldi μετά την επιδείνωση της υγείας του με το σύνδρομο Τουρέτ σταμάτησε τις εμφανίσεις του όμως ο κόσμος συνέχισε να ακούει τη μουσική του και τα τραγούδια του. Έτσι θέλησε να τους ευχαριστήσει και υποσχέθηκε ότι μόλις γίνει καλά θα επιστρέψει!

Ο Lewis Capaldi εδώ και πολύ καιρό δίνει μάχη με τον σύνδρομο Τουρέτ και έτσι αναγκάστηκε να απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα από τις μουσικές σκηνές αφού του ήταν δύσκολο να τραγουδήσει. Η απόφαση να διακόψει τις συναυλίες ήρθε μετά την επιδείνωση της υγείας του.

Σε κάποιες μάλιστα συναυλίες του, όπως στη Φρανκφούρτη και στο Γκλαστονμπούρι, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να τραγουδήσει, όμως έπαιρνε μεγάλη δύναμη από το κοινό, το οποίο όχι μόνο βοηθούσε τον Lewis Capaldi στους στίχους αλλά τον χειροκροτούσε με όλη του τη δύναμη.

Κάνοντας λοιπόν μια δικιά του ανασκόπηση για το 2023 ο Lewis Capaldi θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και κατανόησαν τον λόγο απουσίας του από τη μουσική.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω, μου λείψατε! Όπως οι περισσότεροι από εσάς θα ξέρετε, αυτή τη στιγμή παίρνω κάποιο χρόνο για να επικεντρωθώ στην υγεία και την ευημερία μου και πάει πολύ καλά! Συνεργάζομαι με μερικούς απίστευτους επαγγελματίες για να με βοηθήσουν να μάθω και να αντιμετωπίσω καλύτερα το Tourette και τα θέματα άγχους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση και στα δύο από τότε που αποφάσισα να πάρω λίγο χρόνο τον Ιούνιο.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω κάθε έναν από εσάς που ήρθε σε επαφή μαζί μου, άφησε ένα σχόλιο, ένα tweet ή ένα μήνυμα για να μου ευχηθεί. Η υποστήριξη ήταν κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ και με έκανε πιο ενθουσιασμένος από ποτέ για το να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπώ κάποια στιγμή, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Προς το παρόν όμως, θέλω απλά να πω άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποστήριξη στο δεύτερο άλμπουμ μου. Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα τρομακτικό άλμπουμ για μένα - αν είδατε την ταινία που έκανα στο Netflix, μάλλον το ξέρετε ήδη. Αλλά ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένος μήπως σας απογοητεύσω όλους, φοβόμουν μήπως δεν ανταποκριθώ στις προσδοκίες και, για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν ότι το όλο πράγμα θα ήταν μια πλήρης αποτυχία. Αλλά χάρη σε όλους εσάς, δεν ήταν έτσι. Είναι συγκλονιστικό να βλέπω τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ να εξακολουθούν να έχουν απήχηση σε τόσους πολλούς από εσάς, παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν εκεί έξω για να το προωθήσω ή να περιοδεύσω, αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Το οποίο με φέρνει στο λόγο για αυτό το μεγάλο κω.. γράμμα που γράφω.

Θέλω να σιγουρευτώ απόλυτα ότι είμαι 100% πριν ξαναβγώ εκεί έξω κανονικά για περισσότερες συναυλίες και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Αυτά τα τραγούδια σημαίνουν τα πάντα για μένα και θα στεναχωριόμουν αν δεν μπορούσα να τα μοιραστώ. Ελπίζω αυτό να σας ξεκουράσει όλους μέχρι να μπορέσουμε να μπούμε σε ένα δωμάτιο και να τα τραγουδήσουμε μαζί κάποια μέρα πολύ σύντομα».