ΚΟΣΜΟΣ

Φρενίτιδα στο Μαϊάμι: Εντόπισαν «σκοτεινές εξωγήινες φιγούρες» και μαζεύτηκαν... 30 περιπολικά

Φρενίτιδα στο Μαϊάμι: Εντόπισαν «σκοτεινές εξωγήινες φιγούρες» και μαζεύτηκαν... 30 περιπολικά
CBS Miami

Το απόλυτο χάος σε εμπορικό κέντρο στο Μαϊάμι 

Απροσδόκητη τροπή πήρε η Πρωτοχρονιά στο Εμπορικό Κέντρο Bayside στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όταν πάνω από 30 περιπολικά κατέκλυσαν το πολυκατάστημα, μετά από αναφορές για παρουσία «παραφυσικής οντότητας».

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το χάος ξεκίνησε όταν ψώνιζαν σε μαγαζί αθλητικών ειδών και ξαφνικά πελάτες άρχισαν να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων και ηλικιωμένων, προσπαθώντας να διαφύγουν από τον χώρο.

Μάρτυρας θυμάται να κοιτάζει πίσω του και να βλέπει μαύρες, σκοτεινές φιγούρες, που έμοιαζαν να κινούνται προς το μέρος του, κάπως θολές, όπως περιγράφει, σαν μία οπτική ψευδαίσθηση, που πότε εμφανίζεται, πότε εξαφανίζεται, μέχρι που άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι η αναταραχή πιθανά προκλήθηκε από παιδιά, που άναψαν πυροτεχνήματα, παρόλο που όσοι βρέθηκαν εκεί φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και αν συνέβη την πρώτη ημέρα του 2024 έχει προβληματίσει τόσο τους πολίτες όσο και τις αρχές, για το τι πραγματικά έγινε.