ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Έγκερτ: Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η ηθοποιός του Baywatch - Ο μεγαλύτερος φόβος της

Η Έγκερτ με την Πάμελα Άντερσον
Η Έγκερτ με την Πάμελα Άντερσον

Η 51χρονη σταρ του Baywatch, Νικόλ Έγκερτ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από έναν μήνα: «Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο για μένα» παραδέχθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη της συνέντευξη

Η 51χρονη σταρ του Baywatch, Nικόλ Έγκερτ που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 18 μήνες πέρυσι τον Ιούνιο μίλησε για τη μάχη της υγείας της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι αφού πήρε περίπου 25 κιλά και ένιωσε πόνο στο αριστερό της στήθος από τον Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε μαστογραφία και τρεις βιοψίες - οι οποίες οδήγησαν σε διάγνωση καρκίνου του μαστού σταδίου 2. Ενώ αρχικά υπέθεσε ότι τα συμπτώματά της οφείλονταν στην εμμηνόπαυση, ήρθε «αμέσως» σε επαφή με τον γιατρό όταν ένιωσε ένα εξόγκωμα μετά από αυτοεξέταση.

«Πραγματικά πάλλονταν και πονούσε», εξήγησε η Νικόλ. «Πήγα αμέσως στη γιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το εξετάσω». Ωστόσο, πρόσθεσε, «το πρόβλημα ήταν ότι απλά δεν μπορούσα να κλείσω ραντεβού. Δεν υπήρχε κενό. Έπρεπε λοιπόν να περιμένω μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να το κάνω ».

Η Έγκερτ - η οποία έχει δύο κόρες - παραδέχτηκε οτι «αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο για μένα». «Αυτό δεν ήταν ένα δροσερό αεράκι στη ζωή», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι έχει επικεντρωθεί έκτοτε στη θετική σκέψη. «Διάβαζα πάντα εμπνευσμένα αποσπάσματα και περίεργα πράγματα, αλλά αυτό με ξεπέρασε».

Η σταρ της πετυχημένης σειράς αποκάλυψε ότι τα επόμενα βήματά της είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και επίσης να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί. Όσον αφορά το εξόγκωμα, εξήγησε: «Σίγουρα το νιώθω. Ειναι εκει. Πρέπει να αφαιρεθεί. Επομένως, είναι απλώς θέμα αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από το χειρουργείο ή μπορούν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία».

Η Έγκερτ ήταν ειλικρινής σχετικά με τη δυσκολία της αναμονής, δηλώνοντας: «Νιώθω πανικό όπου κι αν είμαι, απλώς βγάλτε το από μέσα μου. Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι μέσα μου. Αυξάνεται, και απλά θέλεις να βγει». Η Nicole είναι μητέρα της 25χρονης Ντίλιν και της 12χρονης Κίγκαν και παραδέχτηκε ότι ο «μεγαλύτερος φόβος» της είναι να μην είναι πλέον εκεί για τα παιδιά της.

Εξήγησε ότι ενώ η Ντίλιν είναι «ενήλικη», έχει επίσης «ένα 12χρονο στο σπίτι όπου είμαι η μόνη που την φροντίζω. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα». Η ηθοποιός του Blown Away θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στα παιδιά της για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και θυμήθηκε «τη φρίκη» στο πρόσωπο της μικρότερης κόρης.

«Αμέσως με έκανε να συνειδητοποιήσω, απλά δεν υπάρχει καμία υποχώρηση σε αυτό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσω. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να νικήσω. Με χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και από κανέναν». Η σταρ - η οποία είναι ανύπαντρη μητέρα - είπε επίσης στο People ότι οικονομικά δεν ήταν εύκολο.

«Ο φόβος μου είναι ότι η καθημερινή μου μάχη, ό,τι κάνω για να συνεχίσουν όλα θα σταματήσουν όταν δεν θα νιώθω καλά ή θα είμαι άρρωστη ή στο νοσοκομείο ή αν συμβεί οτιδήποτε άλλο». Και συνέχισε, «Είναι τόσο συντριπτικό, και απλώς κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξεφύγει η κατάσταση».

«Το βράδυ όταν ξαπλώνω, πανικοβάλλομαι γιατί λέω, "Λοιπόν, ποιος θα καλύψει όλους τους λογαριασμούς; Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;" Η στενή φίλη του Eggert, Mindy Molinary, δημιούργησε ένα GoFundMe για να βοηθήσει την σταρ με τα οικονομικά της καθώς ξεκινά η μάχη για την υγεία της.