ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η πραγματική αιτία πίσω από τους καυγάδες του λαμπερού ζεύγους

Σύννεφα στις σχέσεις Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ
Σύννεφα στις σχέσεις Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Η Daily Mail αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους συχνούς καυγάδες της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ. Ποια είναι η αιτία της μόνιμης έντασης ανάμεσα στο ερωτευμένο ζεύγος 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι σε διαρκή ένταση επειδή εκείνος δυσκολεύεται με τις φωτογραφίσεις και θέλει περισσότερη ιδιωτικότητα, ενώ η αγαπημένη του επιμένει ότι είναι «ευτυχισμένος», αποκαλύπτει η Daily Mail.

Ο 51χρονος Άφλεκ, ο οποίος έχει εδώ και καιρό μια δύσκολη σχέση με τους παπαράτσι, εμφανίζεται συχνά απογοητευμένος ενώ ενίοτε χειρονομεί εντονα όταν συνοδεύει την 54χρονη ποπ σταρ. Η JLO επέμεινε ότι ο σύζυγός της είναι «ευτυχισμένος» όταν ρωτήθηκε για τα μεταξύ τους «επεισόδια» στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής, όπου επίσης τη ρώτησαν με άκομψο τρόπο πώς ξέρει ότι αυτός θα είναι ο «τελευταίος» γάμος της.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι φάνηκε να ξεκαθαρίζει οριστικά την παρανόηση και είπε αποκλειστικά στην DailyMail.com: «Ο Μπεν και η Τζεν τα πάνε πολύ καλά... Πολλές φορές βλέπουμε τον Μπεν αναστατωμένο, είναι επειδή μισεί τους παπαράτσι που ακολουθούν πάντα τον ίδιο και τη Τζεν. Είναι το μοναδικό κομμάτι της ημέρας που φοβάται, και πολλές φορές εισχωρεί στην καθημερινότητά του και καταλήγει να μοιάζει στενοχωρημένος με τους ανθρώπους με τους οποίους είναι ή το περιβάλλον του, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνο κάποιοι φωτογράφοι που τον ταράζουν».

Ο οικείος του ηθοποιού συνέχισε: «Στον Μπεν δεν αρέσουν οι φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί ή να τον τραβάνε φωτογράφοι όταν ζει τη ζωή του. Ξέρει ότι η Τζεν το λατρεύει και αυτό τους φέρνει σε αντιπαράθεση μερικές φορές, αλλά τελικά το λύνουν και μεταξύ τους είναι ευτυχισμένοι.

Η ζωή που ζουν ως ζευγάρι διασήμων μπορεί να είναι απαιτητική μερικές φορές, επειδή ο Μπεν θέλει απλώς να πάει σε ένα εστιατόριο ή να πιει εναν καφέ και απλώς να έχει περισσότερη ιδιωτικότητα - αλλά η Τζεν τα θέλει όλα αυτά. Λοιπόν καυγαδίζουν καμιά φορά, αλλά αυτό δεν καταστρέφει με κανέναν τρόπο τη σχέση τους... Είναι πραγματικά καλά».

Ο Άφλεκ φάνηκε για μία ακόμη φορά δυσαρεστημένος στις Χρυσές Σφαίρες, όπου πόζαραν για ένα φιλί μέσα στο Beverly Hilton - αφού η Λόπεζ είχε περπατήσει μόνη της στο κόκκινο χαλί. Όταν ρωτήθηκε για τις κάπως άθλιες φωτογραφίες του ηθοποιού, είπε στο Entertainment Tonight: «Ο Μπεν τα πάει καλά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον Μπεν, επιτρέψτε μου να σας το πω. Είναι καλά, είναι ευτυχισμένος. Ανατριχιάζω, δεν καταλαβαίνω για τι πιέζονται τόσο οι άνθρωποι».

Το ζευγάρι προκάλεσε πρόσφατα ανησυχία όταν φωτογραφήθηκε ενώ ψώνιζε στις πολυτελείς μπουτίκ της πρωτεύουσας του St Barts, Gustavia, στις 30 Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός του Περλ Χάρμπορ έδειχνε εκνευρισμένος καθώς βοηθούσε τη γυναίκα του να δοκιμάσει ρούχα υψηλής ραπτικής, υψώνοντας τα χέρια του στον αέρα καθώς εκείνη καθόταν δίπλα του.

Ωστόσο, αργότερα εμφανίστηκαν να φιλιούνται και να μακιγιάρονται, με τη Λόπεζ να αγκαλιάζει τον σύζυγό της για μια σειρά selfies. Ένα άλλο επεισόδιο έλαβε χώρα τον Μάιο του 2023 όταν το ζευγάρι πόζαρε μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας της Λόπεζ, The Mother. Η τραγουδίστρια των Get Loud φαινόταν να έχει συνοφρυωμένο πρόσωπο και χειρονομούσε στον σύζυγό της.

Ένας ειδικός σχολιαστής είπε στο FEMAIL, ότι το ζευγάρι συζητούσε πώς και πού θα έπρεπε να ποζάρει για τους φωτογράφους. Η JLO φάνηκε να ρωτά τον Άφλεκ εάν το χαμηλό της μπλουζάκι ήταν «υπερβολικό», με αποτέλεσμα να απαντήσει ότι ήταν εντάξει.

Το ζεύγος ειναι παντρεμένο λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τον αρχικό τους χωρισμό. Το ζευγάρι, που διέκοψε για πρώτη φορά τον αρραβώνα του το 2004, ενώθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είπε «το ναι» στο στο Λας Βέγκας το περασμένο καλοκαίρι. Ένα μήνα αργότερα ακολούθησε μία πιο λαμπερή τελετή στο κτήμα του Aφλεκ στη Τζόρτζια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, η Λατίνα καλλονή ομολόγησε ότι «και οι δύο έχουν μετατραυματικό στρες» από τη λάμψη της δημοσιότητας στο πρώτο τους ειδύλλιο, αλλά εξήγησε ότι στην παρούσα φάση είναι μεγαλύτεροι και «πιο σοφοί». Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε επίσης τι είναι σημαντικό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή, και δεν είναι τόσο πολύ το τι πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι. Έχει να κάνει με το να είσαι πιστός σε αυτό που είσαι».