ΚΟΣΜΟΣ

Ορλάντο Μπλουμ: Τα παιχνίδια στο χιόνι... μόνο με το μαγιό του - Πώς γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του

O Oρλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι
O Oρλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι
ΑΡ

Ο Ορλάντο Μπλουμ φοράει μόνο το μαγιό του, ενώ στροβιλίζεται στο χιόνι εν μέσω του εορτασμού των 47ων γενεθλίων του

Ο Ορλάντο Μπλουμ έγινε viral, κάνοντας βόλτες στο χιόνι χωρις ρούχα, μόνο με το μαγιό του. Ο σταρ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» αστειεύτηκε λέγοντας ότι είναι «ψύχραιμος» καθώς αντιμετωπίζει το κρύο, σε μία σειρά απο στιγμιότυπα στα social media.

Το Σάββατο (13.1) ο σταρ του κινηματογράφου έκλεισε τα 47 του και πέρασε την ιδιαίτερη μέρα του απολαμβάνοντας το χιόνι ενώ έκανε σάουνα σε ένα ειδυλλιακό τοποίο, με τους φίλους του. Κατέγραψε τη χιονισμένη απόδρασή του σε ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram Story.

«Μένουμε cool», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα, ενώ ευχαρίστησε για τις ευχές. Στο κλιπ εμφανίστηκε στις μύτες των δακτύλων να μπαίνει σε ένα υπαίθριο υδρομασάζ σε ένα χιονισμένο τοπίο, ενώ συνέχισε να ξαπλώνει ανάσκελα, παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες.

Φωνάζοντας και απολαμβάνοντας στο έπακρο τη στιγμή, ο ηθοποιός σκόνταψε κάποια στιγμή και ξάπλωσε στο χιόνι, πριν τρέξει πίσω στους φίλους του στο υδρομασάζ καθώς εκείνοι γελούσαν και τον επευφημούσαν. Αν και η αρραβωνιαστικιά του, Kέιτι Πέρι δεν φαίνεται να ήταν παρούσα στα «παγωμένα» γενέθλια του αγαπημένου της, μόλις πριν από μια εβδομάδα το ζευγάρι γιόρτασε ένα άλλο ξεχωριστό ορόσημο, την επέτειο από την πρώτη γνωριμία τους.

Στις 7 Ιανουαρίου, η 39χρονη Πέρι, έσπευσε στις Χρυσές Σφαίρες 2024 για να δει τον αρραβωνιαστικό της που παρουσίαζε στην τελετή και στην οθόνη, μοιράστηκε ένα ειδικό μήνυμα για τον ηθοποιό στο X (πρώην Twitter). Το ζευγάρι, που έχει μία κόρη τη Νταίζη, 3 ετών, γνωρίστηκε σε ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες το 2016.

Εξηγώντας πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του American Idol, η Πέρι είπε: «Γνώρισα τον φίλο μου στο In-N-Out. Ήμασταν στις Χρυσές Σφαίρες και δεν ήμασταν μαζί. Έτσι έβαλα τον φρουρό μου να πάρει 10 In-N-Outs και ξαφνικά βλέπω το χέρι του φίλου μου που δεν καθόταν καν στο τραπέζι μας, απλά μπήκε μέσα και το άρπαξε και είπα, «Ει, αυτό είναι το μπέργκερ μου!»».

Μιλώντας στο PEOPLE το 2022, είχε μιλήσει για την αγάπη της για τον Μπλουμ. Κοιτάζοντας τη φωτογράφιση του Μπλουμ για τον πιο σέξι άνδρα στο American Idol - είχε πει οτι «δεν χρειάζεται ένα περιοδικό για να μου θυμίζει ότι ο άντρας μου είναι καυτός, το ξέρω» «Αλλά μου αρέσει. Μου αρέσει να γνωρίζουν όλοι οι άλλοι».