ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Κάμπελ: Η εκκεντρική εμφάνιση στην πασαρέλα - Η ζώνη με τα...χέρια και τη χρυσή ανθοδέσμη

H Nαόμι Κάμπελ
H Nαόμι Κάμπελ
ΑΡ

Η Nαόμι Κάμπελ ξέρει να τραβάει τα βλέμματα. Το τοπ μόντελ έκανε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στην πασαρέλα στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού και για μία ακόμη φορά έγινε viral

Η Nαόμι Κάμπελ έκλεισε το ανδρικό σόου του Balmain το Σάββατο (20/1), με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που συνδύαζε τέχνη και μόδα. Το 53χρονο τοπ μόντελ ήταν η μοναδική γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα για την ανδρική κολεξιόν του οίκου για το φθινόπωρο/χειμώνας 2024 το Σάββατο και έκλεισε το σόου με δραματικό τρόπο.

Η Κάμπελ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εντυπωσιακό χρυσό κάλυμμα κεφαλής που χώριζε στα δύο το πρόσωπό της, μαζί με ένα μεγάλο γλυπτό κομμάτι τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του σώματός της. Το περίτεχνο, χρυσό στολίδι, που φαινόταν να συνδέεται με μια ζώνη γύρω από τη μέση της, περιείχε ένα μπουκέτο με μεταλλικά λουλούδια που κρατούνταν από ένα ζευγάρι χέρια.

Το ιδιαίτερο κομμάτι έκρυβε εν μέρει το υπόλοιπο ντύσιμό της, το οποίο περιελάμβανε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο τοπ με βαθιά λαιμόκοψη και ένα μακρύ καμηλό παλτό που το φορούσε στους ώμους. Η συλλογή σχεδιάστηκε από τον δημιουργικό διευθυντή της Balmain, Oλιβιέ Ρουστέινγκ, ο οποίος είπε στη Vogue ότι ήθελε να προκαλεί την «πολυτέλεια» και τις πολλές έννοιες της με κάθε της εμφάνιση.

Η Κάμπελ από την πλευρά της ξεκίνησε το 2024 γιορτάζοντας τη συνάδελφό της, το supermodel της δεκαετίας του '90, Κρίστι Τέρλινγκτον, με μια ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλιά της. «Χρόνια Πολλά στην καλύτερή μου φίλη, στην πρώτη μου συγκάτοικο, μέλος της οικογένειάς μου εδώ και 37 χρόνια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Βασίλισσα. Μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο μέσα και έξω, έξυπνη, εργατική, πιστή, περιποιητική και ευγενική.. πάντα συνεπής. Τόσο περήφανη για όλες τις υπέροχες δουλειές που κάνεις με το @everymomcounts σώζωντας μητέρες και μωρά από την μητρική θνησιμότητα», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Κάμπελ περιελάμβανε μία σειρά από φωτογραφίες με τρέχοντα στιγμιότυπα των δύο μοντέλων καθώς και αναδρομικές λήψεις από μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές τους τη δεκαετία του '90.