ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: Κροκόδειλοι… κατασπάραξαν «προφήτη» ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι

Νότια Αφρική: Κροκόδειλοι… κατασπάραξαν «προφήτη» ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι

Ο άνδρας πνίγηκε και στη συνέχεια κομματιάστηκε από κροκόδειλους.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας 48 ετών στη Νότια Αφρική, αφού πνίγηκε ενώ βαφτιζόταν και στη συνέχεια έγινε… γεύμα για κροκόδειλους, στον ποταμό Olifants. Τα οστά του άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν «προφήτης», εντοπίστηκαν περικυκλωμένα από κροκόδειλους στο Limpopo, την περασμένη Κυριακή (21/01).

Ο 48χρονος από το Ατόκ κατά τη διάρκεια τελετής προσευχής, ένιωσε δυσφορία και πνίγηκε στο ποτάμι που ήταν γεμάτο κροκόδειλους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Συνταγματάρχη Malesela Ledwaba.

«Υποθέτουμε ότι δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλους κατά τη διάρκεια της τελετής βάπτισης», προσέθεσε η αξιωματούχος. Η αστυνομία υπογράμμισε ότι ο άνδρας ήταν ένας από τους τρεις «προφήτες» που πήγαν στο υπερχειλισμένο ποτάμι για να κάνουν τη λειτουργία, την περασμένη Κυριακή.

Οι άλλοι δύο άνδρες αναζήτησαν το θύμα αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν, σύμφωνα με τη Times Live. Οι αρχηγοί της αστυνομίας προέτρεψαν τους ντόπιους να αποφύγουν την είσοδο σε ποτάμια που έχουν κροκόδειλους, είτε για κολύμπι, είτε για πνευματικές δραστηριότητες.