ΚΟΣΜΟΣ

Kάιλι Τζένερ: «Μα τι έκανε στο πρόσωπό της; Είναι 26 και μοιάζει με 40» - Σάλος στα social media

Η Κάιλι Τζενερ
Η Κάιλι Τζενερ
ΑΡ

Viral έχει γίνει μία πρόσφατη εμφάνιση της 26χρονης καλλονής Kάιλι Τζένερ. Oι «κακές γλώσσες» είπαν οτι μοιάζει 20 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της και οτι πιθανότατα η τελευταία πλαστική της επέμβαση απέτυχε

Η Kάιλι Τζένερ είναι το νέο πρόσωπο που έγινε viral για τους λάθος λόγους. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τράβηξε τα βλέμματα με το «ταλαιπωρημένο», γερασμένο πρόσωπό της, όπως έγραψαν πολλοί.

«Είναι 26 και μοιάζει με 40», έγραψαν και έκανανν λόγο για αποτυχημένη πλαστική. «Μοιάζει με μια πλούσια, όμορφη 45χρονη κυρία» έγραψε άλλος. Τα περισσότερα σχόλια αναφέρουν πως φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένη, μιας και το δέρμα της δεν είναι όπως σε άλλες πρόσφατες εμφανίσεις της. Παρουσιάζει ατέλειες που δεν είχε και σχεδόν όλοι από όσους τη σχολίασαν, μαντεύουν ότι πρόκειται για filler ή αποτυχημένη πλαστική επέμβαση.

Άλλοι πάντως έσπευσαν προς υπεράσπισή της. «Οι άνθρωποι συνέχεια κρίνουν @KylieJenner για τον ένα και τον άλλο λόγο, σαν να παρακολουθούν τη ζωή της από τότε που ήταν 9 χρονών, αλλά δεν ακούνε καν πόσο πολύ την επηρέασε το να μεγαλώνει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας»

Απτόητη, η 26χρονη επιχειρηματίας της Kylie Cosmetics απόλαυσε το σόου μόδας μαζί με την κόρη της Στόρμι, η οποία γιορτάζει τα 6α γενέθλιά της την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι δυο τους παρακολούθησαν το σόου Valentino Haute Couture για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024.

Φόρεσαν ασορτί μαύρα σύνολα με φτερά με τη Τζένερ να συνδυάζει ένα απλό μαύρο φόρεμα με ένα πουπουλένιο σάλι και τη Στόρμι να φοράει ένα παλτό με άκρες με φτερά και πουπουλένια μανίκια. Και οι δύο ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με μαύρα γυαλιά ηλίου.