ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Ντύθηκε...γοργόνα και απάντησε στις «κακές γλώσσες» πιο εκτυφλωτική από ποτέ

Πιο λαμπερή από ποτέ η Κάιλι Τζένερ
Πιο λαμπερή από ποτέ η Κάιλι Τζένερ
Ιnstagram

Με μία ανάρτηση που κόβει την ανάσα, η Κάιλι Τζένερ απάντησε στις «κακές γλώσσες» που σχολίαζαν το γερασμένο της δέρμα

Με ένα ασημένιο, γκλίτερ φορεμα που θύμιζε...γοργόνα η Κάιλι Τζένερ «έριξε» το ίντερνετ, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στους επικριτές της που οργίασαν μετά την τελευταία της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το 26χρονο μοντέλο στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε, εμφανίζεται να ποζάρει με ένα φόρεμα που τονίζει τις σέξι καμπύλες της και φαίνεται πιο λαμπερή και σίγουρη για τον εαυτό της από ποτέ. Στη λεζάντα επέλεξε να μην αναφέρει τίποτε άλλο, παρά μόνο τα ονόματα των οίκων πολυτελείας που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της.

«Κάθε μέρα νιώθω όλο και πιο ερωτευμένος μαζί σου» σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της ένας από τους πιστούς της φαν.

Ο «θόρυβος» γύρω από την αλλαγή στο πρόσωπό της

Νωρίτερα, μία φωτογραφία της από το σόου μόδας είχε προκαλέσει έντονα σχόλια για το πρόσωπό της και πόσο γερασμένο και ταλαιπωρημένο φαίνεται, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η 26χρονη περπάτησε στο «κόκκινο χαλί» για λογαριασμό επίδειξης στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα βλέμματα όλων «τράβηξε» το κουρασμένο πρόσωπό της, όπως πολλοί έσπευσαν να σχολίιάσουν στα social media.

«Τι έπαθε το πρόσωπό της;», «Κοπέλα μου πρέπει να σταματήσεις τώρα τις πλαστικές», «Είναι 26 και μοιάζει με πάνω από 40» έγραψαν πολλοί στο TikTok και το Twitter. Ορισμένοι τόνισαν οτι είχε πολλές ατέλειες , υποθέτοντας οτι η νεαρή καλλονή είχε υποβληθεί προφανώς σε αποτυχημένη πλαστική επέμβαση.