ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Ξεκίνησε το αριστοκρατικό καρναβάλι της Βενετίας - Εντυπωσιακές εικόνες

Ιταλία: Ξεκίνησε το αριστοκρατικό καρναβάλι της Βενετίας - Εντυπωσιακές εικόνες
Getty Images

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο συρρέουν κάθε χρονο στην πόλη της Ιταλίας για να απολαύσουν το θεάμα και την ατμόσφαιρα του Carnevale di Venezia

Η Βενετία είναι μία μαγική πόλη οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ωστόσο παρόλο που απολαμβάνει τη δημοφιλία της όλο το χρόνο, αυτές τις μέρες συγκεντρώνει τα βλέμματα λόγω του μεγάλου βενετσιάνικου καρναβαλιού.

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο συρρέουν στην ιταλική πόλη για να απολαύσουν το θεάμα και την ατμόσφαιρα του Carnevale di Venezia!

Getty Images
Getty Images

Κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού η Βενετία μεταμορφώνεται, ενώ η τελετή έναρξης για ακόμα μία χρονιά ήταν άκρως εντυπωσιακή, με την μεγάλη υδάτινη παρέλαση με μουσική, βενετσιάνικο street food και εντυπωσιακά κοστούμια, ενώ η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο μαγευτικό σκηνικό του Scuola Grande della Misericordia. Ένα καρουζέλ μουσικής, φώτων, χαρακτήρων και συναισθημάτων θα πυροδοτήσει τη φαντασία των επισκεπτών με την τέχνη της έκπληξης που μας κλέβει η καθημερινότητα.

Getty Images

Το Il Ballo del Doge είναι το πιο πολυτελές πάρτι μασκέ του Καρναβαλιού, μία μεγάλη γιορτή μεταμφίεσης, ένα γκαλά, μία παράσταση.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι θα έλεγε κανείς που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις, σαν ένα όνειρο που διαρκεί μία ολόκληρη νύχτα και ακουμπά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου για όλη την ημέρα. Το Il Ballo del Doge είναι ένα είδος μαγείας! Το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό γεγονός του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού, στο οποίο όλοι οι καλεσμένοι συμμετέχουν με υπέροχες στολές και φυσικά τις χαρακτηριστικές βενετσιάνικες μάσκες, και υπόσχεται για ακόμα μία χρονιά να αφήσει το αποτύπωμά του χαραγμένο στην καρδιά όσων συμμετάσχουν και το παρακολουθήσουν.

Getty Images
Getty Images