ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε για πρώτη φορά έξω μετά την επέμβαση - Η μίνι απόδραση και ο βασιλιάς Κάρολος

Η Κέιτ Μίντλετον
Η Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον είναι «στην αποκατάσταση» και για πρώτη φορά μετά την εγχείρησή της, έφυγε από το Ουίνδσορ .Μεταβαίνουν οικογενειακώς στο Σάντριγχαμ όπου θα συναντήσουν πιθανότατα και τον βασιλιά Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον είναι «στην αποκατάσταση» και έφυγε από το Γουίνδσορ για πρώτη φορά μετά την εγχείρησή της, καθώς μετέβη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους για μίνι διακοπές στο κτήμα Sandringham, όπου θα μπορούσαν επίσης να επισκεφθούν και τον βασιλιά Κάρολο.

Μετά από μία ανησυχητική εβδομάδα για τη βασιλική οικογένεια, με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να ανακοινώνουν τη Δευτέρα ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, ήρθε μία μικρή ανακούφιση για το Μπάκιγχαμ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβλήθηκε σε «επιτυχημένη» προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα πριν από περισσότερες από τρεις εβδομάδες, βρίσκεται σε αποκατάσταση.

Και, ως σαφές σημάδι της βελτίωσής της, μπόρεσε να συναντηθεί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους για να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα στο κτήμα Sandringham στο Norfolk, όπου αναρρώνει επίσης ο βασιλιάς. «Η Κέιτ αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να το κάνει χαλαρά στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τον Oyίλιαμ»», αποκάλυψε πηγή στη Daily Mail.

Η 42χρονη πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες. Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον για την υγεία της, ένας εκπρόσωπος είπε στις 17 Ιανουαρίου ότι, «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της επέμβασης της, αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν πάσχει από καρκίνο. Από τότε που έφυγε από το νοσοκομείο, χωρίς να φωτογραφηθεί, η Κέιτ βρισκόταν στο Adelaide Cottage, το σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων της οικογένειας στο Windsor Home Park.

Τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Τζορτζ, δέκα ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ και ο πρίγκιπας Λούις, πέντε, φοιτούν στο σχολείο Λάμπρουκ σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο στο Μπερκσάιρ. Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν προσκεκλημένος στο Σάντρινγχαμ και έπρεπε να αρκεστεί σε μια συνάντηση 45 λεπτών με τον πατέρα και τη θετή του μητέρα, τη βασίλισσα Καμίλα, στο Clarence House την Τετάρτη, η οικογένεια της Κέιτ ενδέχεται να συναντήσει τον Βασιλιά στο Σάντριγχαμ, ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές.

Ο Βασιλιάς ξεκίνησε το «πρόγραμμα των τακτικών θεραπειών» του την Τρίτη, αν και οι αξιωματούχοι του παλατιού δεν έδωσαν λεπτομέρειες για το είδος του καρκίνου. Η Κέιτ και οικογένειά της θα μείνουν στο Anmer Hall, το σπίτι τους με δέκα υπνοδωμάτια στο κτήμα Σάντριγχαμ. Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση την Τετάρτη, ο Ουίλιαμ ευχαρίστησε το κοινό για τα «ευγενικά μηνύματα υποστήριξης». Είπε στους καλεσμένους: «Σημαίνει πολλά για όλους μας».