ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο προσποιήθηκε πως πέθανε: «Είμαι περήφανη για αυτό που έκανα»

Μοντέλο προσποιήθηκε πως πέθανε: «Είμαι περήφανη για αυτό που έκανα»

Την επόμενη μέρα της δήλωσης, η Pandey αποκάλυψε ότι ήταν φάρσα προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Η Poonam Pandey, ένα μοντέλο που έχει εμφανιστεί σε ταινίες του Bollywood, προσποιήθηκε τον θάνατο της, δηλώνοντας πως είναι περήφανη για αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστό ότι η Pandey πέθανε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, κάτι που αργότερα ανατράπηκε καθώς αυτή η είδηση αποτελούσε μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου.

Η Pandey είχε συμμετάσχει σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης «κατά των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας».

Αρχικά, οι θαυμαστές της, είδαν μια ανάρτηση που απευθυνόταν σε αυτούς και η οποία έγραφε: «Σήμερα το πρωί είναι δύσκολο για εμάς. Με βαθιά λύπη σας ενημερώνω ότι χάσαμε την αγαπημένη μας Poonam από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Κάθε άτομο που ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί της αντιμετωπίστηκε με αγνή αγάπη και καλοσύνη».

Η μάνατζερ της Pandey, Nikita Sharma, είπε στη συνέχεια στα τοπικά μέσα: «Η Poonam Pandey, η αγαπημένη ηθοποιός και προσωπικότητα των social media, πέθανε τραγικά σήμερα το πρωί λόγω καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αφήνοντας τη βιομηχανία του θεάματος σε σοκ και πένθος. Το ακλόνητο πνεύμα της εν μέσω των αγώνων με την υγεία της ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο».

Δείτε τι είπε το μοντέλο σε βίντεο που ανέβασε:

Στη συνέχεια, την επόμενη μέρα της δήλωσης, η Pandey αποκάλυψε ότι ήταν φάρσα προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Μιλώντας στους ακολούθους της σε ένα βίντεο στο Instagram είπε: «Λυπάμαι που προκάλεσα αυτό το δάκρυ και λυπάμαι αυτούς που πλήγωσα. Πρόθεσή μου; Να σοκάρω τους πάντες στη συζήτηση ότι δεν μιλάμε αρκετά για αυτό. Ποιος είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Ναι, προσποιήθηκα τον θάνατό μου».

«Ακραίο, το ξέρω. Αλλά ξαφνικά όλοι μιλάμε για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, έτσι δεν είναι; Είναι μια ασθένεια που σιωπηλά σου παίρνει τη ζωή. Και αυτή η ασθένεια χρειαζόταν επειγόντως τα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι περήφανη για όσα μπόρεσαν τα νέα του θανάτου μου να επιτύχουν».

«Ας ενδυναμώσουμε ο ένας τον άλλον με κριτική συνείδηση και ας διασφαλίσουμε ότι κάθε γυναίκα είναι ενημερωμένη για τα βήματα που πρέπει να κάνει».

Η Pandey δημοσίευσε επίσης αργότερα ένα βίντεο, στο οποίο αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις που έλαβε το κόλπο με τον ψεύτικο θάνατό της, λέγοντας ότι έδινε «όλο το σώμα μου στην υπηρεσία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας».

Η λεζάντα έγραφε: «Πιστεύουμε σε αυτόν τον σκοπό και στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν την εκστρατεία που ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε πριν από 4 μήνες με τις σωστές προθέσεις…».