ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία στο Μπρίστολ: Μαχαίρωσαν 16χρονο έφηβο σε πάρκο - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Έφηβος δολοφονήθηκε στο Μπρίστολ
Έφηβος δολοφονήθηκε στο Μπρίστολ

Ένα 16χρονο αγόρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Μπρίστολ από δύο άτομα με μάσκες, σε μία δολοφονία που «πάγωσε» την τοπική κοινότητα

Η αστυνομία του Μπρίστολ διεξάγει έρευνα μετά τον τραγικό θάνατο ενός 16χρονου, ο οποίος μαχαιρώθηκε από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες σε ένα πάρκο του Μπρίστολ το βράδυ της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο στην περιοχή St Philips της πόλης κοντά στο Ίστον στις 18:00 (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για ένα τραυματισμένο αγόρι. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του εφήβου, δυστυχώς όμως κατέληξε στο σημείο.

Η αστυνομία του Έιβον και του Σόμερσετ είπε ότι δέχθηκε επίθεση σε ένα κοντινό πάρκο από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες, τα οποία διέφυγαν από το σημείο με ποδήλατα. Αφού το μαχαίρωσαν, το αγόρι έτρεξε προς τη Στέιπλτον Ρόουντ όπου κατέρρευσε ενώ ένας οδηγός προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή St Philips και συνέβη μετά τον θάνατο δύο ακόμη έφηβων στην περιοχή Knowle West της πόλης τον Ιανουάριο. Ο Mason Rist, 15 ετών και ο Max Dixon, 16 ετών, μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου, ενώ έκτοτε έχουν συλληφθεί για το έγκλημα δώδεκα άτομα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Κληθήκαμε από την υπηρεσία ασθενοφόρου στις 6 το απόγευμα για να αναφέρουμε ότι ένα αγόρι βρέθηκε τραυματισμένο στην Α420 West Street. Παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, δυστυχώς πέθανε στο σημείο. Το θύμα δέχθηκε επίθεση στο Rawnsley Park από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες και στη συνέχεια έφυγαν από τη σκηνή με ποδήλατα. Αφού δέχθηκε επίθεση, το θύμα έτρεξε στη Στέιπλτον Ρόουντ, όπου ένας οδηγός τον βοήθησε πριν καταρρεύσει στη Γουέστ Στριτ.

Οι ντετέκτιβ ξεκίνησαν έρευνα δολοφονίας για να εντοπίσουν τους υπεύθυνους. Ο διοικητής της αστυνομίας του Μπρίστολ, Μάρκ Ράνακρες, δήλωσε: «Είναι τραγικό, χάσαμε άλλη μια ζωή νέου στην πόλη μας σε εξαιρετικά φρικτές συνθήκες. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θύματος σε μια αφάνταστα δύσκολη στιγμή και οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να τους υποστηρίζουν. Δεσμευόμαστε να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη και θα εργαστούμε ακούραστα για αυτόν τον σκοπό»

Το περιστατικό είναι μια έντονη υπενθύμιση του «τρομερού αντίκτυπου» της νεανικής εγκληματικότητας που σαρώνει την περιοχή