ΚΟΣΜΟΣ

Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Άνιστον; To διαμαντένιο δαχτυλίδι που προκάλεσε φρενίτιδα

H Τζένιφερ Άνιστον
H Τζένιφερ Άνιστον
ΑΡ

Η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε στα βραβεία SAG φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, γεγονός που πυροδότησε φήμες ότι αρραβωνιάστηκε

Η Τζένιφερ Άνιστον πυροδότησε πρόσφατα φήμες για την προσωπική της ζωή, αφού εθεάθη να φορά ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλα στα βραβεία Screen Actors Guild. Στα 55 της, η αγαπημένη «Ρέιτσελ» από τα «Φιλαράκια» που έχει γίνει συχνά αντικείμενο συζήτησης και προσφιλές θέμα στις ταμπλόιντ για την προσωπική της ζωή, δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια ότι έχει σχέση.

Παρόλα αυτά, έχει δηλώσει ανοιχτή στον έρωτα λεγοντας στο τέλος του 2022 «Θα μου άρεσε μια σχέση. Υπάρχουν στιγμές που θέλω απλώς να κουλουριαστώ και να πω: "Χρειάζομαι υποστήριξη". Θα ήταν υπέροχο. Θα ήταν υπέροχο, να γυρίσεις σπίτι και να πέσεις στην αγκαλιά κάποιου και να πεις: Ήταν δύσκολη μέρα».

Η σταρ του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, αρχικά με τον Μπραντ Πιτ και στη συνέχεια με τον Τζάστιν Θερού χώρισε όμως και με τους δύο, με τα φώτα της δημοσιότητας μόνιμα στραμμένα επάνω της. Παρά τις δύσκολες εμπειρίες της, παραμένει ανοιχτή στην αγάπη και αισιόδοξη για τις σχέσεις, αν και επιφυλακτική απέναντι στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου «Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο» έχει πει.

Οι εικασίες οτι αρραβωνιάστηκε ξανά φούντωσαν όταν εμφανίστηκε στα SAG Awards στο Λος Άντζελες, όπου έλαμψε στο κόκκινο χαλί με ένα ασημένιο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού, το οποίο συμπλήρωσε κομψά με ένα μυστηριώδες, διαμαντένιο δαχτυλίδι. Η εκδήλωση ήταν σημαντική για την ηθοποιό καθώς η σειρά της «The Morning Show» έλαβε τρεις υποψηφιότητες, γεγονός που αποδεικνύει το ταλέντο της και τη μόνιμη απήχησή της στη βιομηχανία του θεάματος.

Έχασε παρ'όλα αυτά από την Elizabeth Debicki από το «The Crown», ενώ στα «χάιλαιτ» της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για να απονείμει το βραβείο SAG Lifetime Achievement Award στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1994, αλλά άρχισαν να βγαίνουν το 1998. Παντρεύτηκαν το 1999, ένα χρόνο αφότου ο Μπραντ έκανε πρόταση γάμου στην Τζένιφερ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις αρχές του 2005.