ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της Emirates: Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της Emirates: Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να κουτουλήσει μία αεροσυνοδό, ενώ χτύπησε άλλο μέλος του πληρώματος, με το κεφάλι, κατά τη διάρκεια πτήσης 

Πτήση τρόμου για τους επιβάτες της Emirates που ταξίδευαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν το βράδυ της Κυριακής, όταν μεθυσμένος επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό.

Πιο αναλυτικά, ο άνδρας, ο οποίος ταξίδευε στο τμήμα της business class του αεροσκάφους έγινε επιθετικός προς μία αεροσυνοδό, όταν σηκώθηκε από τη θέση του και προσπάθησε να της ρίξει κουτουλιά.

Το πλήρωμα προσπάθησε να τον συγκρατήσει, ωστόσο εκείνος, σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να φωνάζει και μάλιστα χτύπησε με το κεφάλι έναν από τους άνδρες του πληρώματος, πριν τον καθηλώσουν.

Αφού τον έπιασαν, μία αεροσυνοδός τον ακινητοποίησε με ένα ζευγάρι μαύρα καλώδια έκτακτης ανάγκης για να του περάσει χειροπέδες, ενώ ο άνδρας παρέμεινε καθηλωμένος σε κάθισμα μέχρι να προσγειωθεί το Boeing 777 και στη συνέχεια τον παρέλαβε περιπολικό της αστυνομίας του αεροδρομίου για να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι συνεπιβάτες του άνδρα δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ, δηλώνοντας «τρομοκρατημένοι», ενώ δηλώνουν ότι απέφευγαν ακόμα και να περνούν δίπλα του, υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους επιτεθεί.

«Ο μεθυσμένος τύπος ήταν εξαιρετικά βίαιος. Το πλήρωμα της Emirates τον συγκράτησε και του πέρασε χειροπέδες, αλλά νομίζω ότι οι Αρχές του Πακιστάν τον άφησαν να φύγει, καθώς είχε καλές διασυνδέσεις» ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα ένας εκ των επιβατών.