ΚΟΣΜΟΣ

Xάλι Μπέρι: Πώς έγινε η «πιο cool μαμά στον κόσμο» με τη βοήθεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

H Χάλι Μπέρι
H Χάλι Μπέρι
ΑΡ

Χάρη στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Χάλι Μπέρι έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του γιου της.

Η Χάλι Μπέρι έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του γιου της με τη βοήθεια του βετεράνου θρύλου των γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Mάσεο Ρόμπερτ Μαρτίνες 10 ετών, συνάντησε τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή στον αγώνα της Inter Miami με τους LA Galaxy την Κυριακή και η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

«Σας ευχαριστώ κε και κα Μπέκαμ που κάνατε το όνειρο του γιου μου πραγματικότητα και που μου δώσατε μερικούς επιπλέον πόντους ως κουλ μαμά», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών από το παιχνίδι στο Instagram.

Σε ένα στιγμιότυπο, η Μπέρι χαμογελάει καθώς τυλίγει το χέρι της γύρω από τον ώμο του γιου της. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον Μπέκαμ να συνομιλεί με τον ανήλικο και έναν φίλο του, ενώ σε μία επακόλουθη ανάρτηση, η Χολιγουντιανή σταρ «ανέβασε» ένα βίντεο του Μπέκαμ να μιλάει με τον Μασέο-Ρόμπερτ.

Στη λεζάντα χαρακτήρισε τον Μπέκαμ «τόσο ευγενικό», προσθέτοντας: «Όταν το παιδί σου συναντά τον ήρωά του και είναι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί!». Στο παιχνίδι, η Μπέρι τράβηξε επίσης φωτογραφίες με τη συνάδελφο της, Χάλι Μπέιλι.

Η Μπέρι απέκτησε τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτίνες, ενώ έχει μία 15χρονη κόρη τη Νάλα Αριέλα Ομπρί με τον πρώην της Γκαμπριέλ Ομπρί. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης το 2021η ηθοποιός είχε πει ότι τα παιδιά της νιώθουν «άνετα» για τη σχέση της με τον φίλο της, Βαν Χαντ. Ο γιος της μάλιστα τους έκανε μια αυτοσχέδια «τελετή δέσμευσης».

«Αυτή ήταν μια τελετή από έναν 8χρονο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που είπε: «Μαμά, πρέπει να τον παντρευτείς». Είπα, 'Αλήθεια, θα έπρεπε να τον παντρευτώ;' Είπε, «Ναι, σας ονομάζω συζύγους». Οπότε λέμε, "Ω, εντάξει. Είμαστε παντρεμένοι!" Αλλά δεν είμαστε παντρεμένοι», είπε. "Αυτή είναι λοιπόν η τελετή δέσμευσής μας. Είναι ανόητο. Αλλά είναι και γλυκό."

Το ματς της Κυριακής ήταν επίσης μια αξέχαστη εμπειρία για την Kιμ Καρντάσιαν και τον γιο του πρώην συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, Σαιντ. Ο 8χρονος μπήκε στο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι ενόψει του μεγάλου αγώνα. Η στιγμή κοινοποιήθηκε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Inter Miami και η Kαρντάσιαν έγραψε, στο X, πρώην Twitter. «Ο Σαιντ βγαίνει στο γήπεδο απόψε με τον Μέσι στον αγώνα La Galaxy εναντίον Ίντερ Μαϊάμι!!! Ζει το απόλυτο όνειρο», έγραψε.