ΚΟΣΜΟΣ

Το 85% των Ρώσων πιστεύει ότι ο Πούτιν έχει ένα σαφές σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας

Το 85% των Ρώσων πιστεύει ότι ο Πούτιν έχει ένα σαφές σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Από αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία του Πούτιν, το 86% είπε ότι το μήνυμα τους έκανε θετική εντύπωση

Πάνω από το 80% των Ρώσων που παρακολούθησαν το μήνυμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση πιστεύουν ότι ο σημερινός πρόεδρος έχει ένα σαφές σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας για αρκετά χρόνια μπροστά και θα μπορέσει να το εφαρμόσει.

Αυτό αποδεικνύεται από μια μελέτη του Πανρωσικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (VTsIOM), που διεξήχθη την 1η Μαρτίου σε 1,6 χιλιάδες ενήλικες Ρώσους και επικαλείται το tass.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, το 86% πιστεύει ότι ο πρόεδρος θα μπορέσει να εφαρμόσει αυτό το σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας εν όλω ή εν μέρει, αναφέρεται.

Η ομιλία του Προέδρου στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες.

Από αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία του προέδρου, το 86% είπε ότι το μήνυμα τους έκανε θετική εντύπωση. Κάθε δεύτερο άτομο που ακολουθούσε το μήνυμα έλεγε ότι του άρεσαν όλες οι ιδέες και οι προτάσεις του ηγέτη της χώρας που εκφράστηκαν. Η μεγαλύτερη έγκριση μεταξύ των ενημερωμένων πολιτών δόθηκε σε θέματα όπως η υποστήριξη νέων οικογενειών (21%), οι υποδομές, η κατασκευή κατοικιών και δρόμων (13%) και μια σειρά από προγράμματα που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος..

Συνολικά, το μήνυμα προκάλεσε κυρίως θετικά συναισθήματα σε όσους το παρακολούθησαν. «Αυτά είναι η εμπιστοσύνη (36%), η ελπίδα (35%), η εμπιστοσύνη στο μέλλον (33%), ο σεβασμός (32%) και η υπερηφάνεια (29%)», αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας