ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μίντλετον: Στις 8 Ιουνίου η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά την περιπέτεια υγείας

H Κέιτ Μίντλετον
H Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στην πρώτη εκδήλωση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές Ιουνίου

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραστεί στο Trooping the Color, τη μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουεστμινστερ που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου, ως μέρος της επιστροφής στα βασιλικά της καθήκοντα, επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας. Ωστόσο το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την παρουσία της πριγκίπισσας

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της κοντά στο Ουίνδσορ σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. Η φωτογραφία δείχνει τη μελλοντική βασίλισσα με γυαλιά ηλίου να κάθεται στη θέση του συνοδηγού δίπλα στη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον σε ένα μαύρο Audi 4x4.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «Το παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά».

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα. Την ίδια στιγμή ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να φτάνει στη βασιλική κατοικία Clarence House καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται.