ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Μία διαφορετική ιστορία αγάπης - Ζευγάρι φροντίζει μαζί τον πρώην σύζυγο της γυναίκας

Τέξας: Μία διαφορετική ιστορία αγάπης - Ζευγάρι φροντίζει μαζί τον πρώην σύζυγο της γυναίκας
CBS News

Ο Τζέιμς και η Κρις Άρμστρονγκ ζουν στο Τέξας και φροντίζουν και οι δύο τον πρώην σύζυγο της Κρις ο οποίος υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα

Το 2008, η Κρις Άρμστρονγκ ενώ οδηγούσε για να πάει από τη μία δουλειά στην άλλη, στο Τέξας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, με το άτομο που την κάλεσε να της ζητά να σταματήσει το αυτοκίνητο. Αυτά που έμαθε άλλαξαν τη ζωή της 23χρονης τότε κοπέλας για πάντα. Ο σύζυγός της, Μπράντον Σμιθ είχε τροχαίο ατύχημα.

«Δεν μπορούσαν να μου πουν αν ζούσε ή όχι» δήλωσε στο CBS News η Τεξανή γυναίκα, λέγοντας ότι «την ώρα που με κάλεσαν, είχαν ήδη περάσει εφτά ώρες από το ατύχημα».

Έγινε νόμιμη κηδεμόνας του πρώην συζύγου της

Από το ατύχημα ο Μπράντον υπέστη σοβαρά τραύματα που είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά οι πνευματικές και σωματικές ικανότητές του και δεν ήταν πλέον σε θέση να φροντίσει ο ίδιος τον εαυτό του και η Κρις ήταν για χρόνια στο πλευρό του φροντίζοντάς τον, όμως μετά από πολλά χρόνια που ήταν άγρυπνος φρουρός του Μπράντον αποφάσισε ότι ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς όμως ποτέ να σκεφτεί να εγκαταλείψει την φροντίδα του πρώην συζύγου της.

Έτσι έκανε όλα τα χαρτιά και έγινε νόμιμη κηδεμόνας του Μπράντον, τον οποίο και φροντίζει ακόμα και μετά τον γάμο της με τον Τζέιμς Άρμστρονγκ το 2016. Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μία διαφορετική οικογένεια, που είναι γεμάτη πραγματική, ανιδιοτελή αγάπη και καλοσύνη.

Ο 36χρονος Τζέιμς Άρμστρονγκ μαζί με την Κέιτ έχουν αναλάβει από κοινού την φροντίδα του Μπράντον μετά το φριχτό τροχαίο που είχε και ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, ενώ Τζέιμς και Κρις παντρεύτηκαν το 2016.

CBS News

Ο 36χρονος ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Κρις ότι ο Μπράντον θα ήταν μέρος της ζωής τους και ήταν περισσότερο κι από πρόθυμος να τον καλωσορίσει στη ζωή του και να αναλάβει την ευθύνη της φροντίδας του, μαζί με την Κρις.

«Δεν είναι μόνο η αγάπη για εκείνη, είναι και η αγάπη για τον Μπράντον», δήλωσε ο Τζέιμς στην εκπομπή CBS Mornings. «Μας χρειάζεται. Χρειάζεται ανθρώπους που τον αγαπούν».

Το ζευγάρι κάνει τα πάντα για τον Μπράντον, από το να τον κάνει μπάνιο και να τον αλλάζει, μέχρι να τον ταΐζει και να τον πηγαίνει στα ραντεβού του με τους γιατρούς.

«Ο Τζέιμς με βοηθάει, αυτό είναι δώρο αγάπης», είπε η Κρις την ίδια εκπομπή.

Ο Τζέιμς και η Κρις έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά, τα οποία λατρεύουν τον Μπράντον, τον οποίο αποκαλούν θείο τους.

«Ήσουν μαζί του πρώτα»

Ο 36χρονος νυν σύζυγος της 38χρονης Κρις δήλωσε σύμφωνα με τη New York Post ότι παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν μαζί μία ολόκληρη ζωή, αν υπήρχε μία ευκαιρία για τον Μπράντον να αναρρώσει θα τα εγκατέλειπε όλα σε μία στιγμή.

«Αν ανακαλυφθεί κάποια θαυματουργή θεραπεία για τους ανθρώπους με εγκεφαλική βλάβη και ο Μπράντον μπορεί να θεραπευτεί, είπε ότι "θα ήθελα να είσαι μαζί του, ήσουν μαζί του πρώτα"», είπε η Κρις αποκαλύπτωντας αυτά που της είπε ο σύζυγός της.

Όπως λέει πάντως ο Τζέιμς, κάνει απλώς αυτό που θεωρεί σωστό. «Κάνω ό,τι μου λέει η καρδιά μου», είπε.

Μάλιστα δηλώνει ότι θα εξακολουθούσε να φροντίζει τον 38χρονο ακόμα και αν η Κρις δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει ή δεν ήταν πλέον κοντά του. «Της είπα ότι αν της συμβεί κάτι ή πεθάνει θα παλέψω για την κηδεμονία του».

Ο Μπράντον Σμιθ πλέον ζει σε γηροκομείο, ωστόσο η Κρις και ο Τζέιμς τον επισκέπτονται τακτικά και τον φροντίζουν, αφού για πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας.