ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Εχθρός είναι ο Μπάιντεν» - Ζητά από τους ψηφοφόρους της Χέιλι να τον στηρίξουν

trump

Η  Χέιλι στην ομιλία της δεν ζήτησε από τους ψηφοφόρους της να στηρίξουν τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά τη στήριξη των ψηφοφόρων της Νίκι Χέιλι υπενθυμίζοντας ότι ο «εχθρός» δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Ενώ η αντίπαλός του δήλωσε ότι αποσύρεται από τον αγώνα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δεν ζήτησε από τους υποστηρικτές της να στηρίξουν τον Τραμπ.

Σε μήνυμά του στο Truth Social ο Τραμπ εύχεται στην Χείλι να μείνει στην κούρσα παρά τη συντριβή που υπέστη στην τελευταία αναμέτρηση.

Ζητά όμως και από όσους την στήριξαν να επιλέξουν τον ίδιο. Όμως, η Χέιλι στην ομιλία της δεν ζήτησε από τους ψηφοφόρους της να στηρίξουν τον Τραμπ, όπως είχαν προβλέψει πολλοί πολιτικοί σχολιαστές.

Όπως γράφει ο Τραμπ: «Η Νίκι Χέιλι έπαθε απίστευτη συντριβή χθες το βράδυ, παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί, για άγνωστους λόγους, επιτρέπεται να ψηφίζουν στο Βερμόντ και σε διάφορες άλλες προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων. Πολλά από τα χρήματά της προήλθαν από τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όπως και πολλοί από τους ψηφοφόρους της, σχεδόν το 50%, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

-Σε αυτό το σημείο, ελπίζω να παραμείνει στην "κούρσα" και να το παλέψει μέχρι τέλους!

-Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και το Μεγάλο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που με βοήθησαν να δημιουργήσω, μακράν, την πιο επιτυχημένη Σούπερ Τρίτη στην ΙΣΤΟΡΙΑ, και θα ήθελα επιπλέον να προσκαλέσω όλους τους υποστηρικτές της Χέιλι να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο κίνημα στην ιστορία του Έθνους μας..

-Ο ΜΠΆΙΝΤΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΌΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ. ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!!!»


Αποσύρεται επισήμως η Νίκι Χέιλι

Αποσύρομαι, αλλά δεν μετανιώνω για την απόφαση, ήταν το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα η πρώην κυβερνήτρια της Νότιας Καρολίνας κατά την ομιλία της.

«Πριν από ένα χρόνο άρχισα την εκστρατεία μου για την προεδρία, λέγοντας ότι βασίζεται στην αγάπη μου για αυτή τη χώρα», τόνισε και ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν. «Είναι, όμως, ώρα να αναστείλω την εκστρατεία μου».