ΚΟΣΜΟΣ

Όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό σε πτήση...αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό σε πτήση...αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι
Twitter/ Daily Mail

Βρετανία: Μοιράζονται την ίδια εμφάνιση, το ίδιο όνομα, αλλά είναι δύο άγνωστοι που συναντήθηκαν τυχαία...στον αέρα

Στη ζώνη του Λυκόφωτος...νόμιζε πως βρέθηκε ένα 58χρονος, ο οποιος ανακάλυψε τον ...σωσία του σε αεροπορικό ταξίδι...και μάλιστα είχαν και το ίδιο ονοματεπώνυμο!

Ο 58χρονος Μαρκ Γκάρλαντ, ο οποίος στις 2 Μαρτίου ταξίδευε αεροπορικώς από το Λονδίνο προς την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, ξεκίνησε πιστεύοντας πως πρόκειται για ένα διαφορετικό ταξίδι, αλλά δεν ήξερε πως θα τους άλλαζε τη ζωή.

Ο 58χρονος οδηγός λεωφορείου περιέγραψε στο South West News Service τη συγκλονιστική συνάντηση με τον σωσία του, επισημαίνοντας πως τα περίεργα ξεκίνησαν ήδη από το check in στην πτήση του όταν οι πράκτορες της πύλης του είπαν με αμηχανία ότι είχε ήδη κάνει.

Μόνο αργότερα το προσωπικό συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν δύο Μαρκ Γκάρλαντ στην ίδια πτήση.

Ο άλλος ήταν ένας 62χρονος οικοδόμος από το Μπρίστολ, ο οποίος είχε παρόμοια χαρακτηριστικά, ακόμα και την ίδια φαλάκρα. Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν άργησε να γίνει...

«Σοκαρίστηκα με το πόσο περίεργο ήταν», είπε ο νεότερος Μαρκ όταν είδε τον σωσία του. «Οι άνθρωποι έλεγαν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε αδέρφια».

Και πρόσθεσε, «Είπα, "Κοίτα, είμαι ο Μάρκα Γκάρλαντ", δείχνοντάς του το διαβατήριό μου, και άρχισε να γελάει και άνοιξε το διαβατήριό του και μου έδειξε το όνομά του, και ήταν κοροϊδία».

Ο νεότερος και ο μεγαλύτερος Mark αποφάσισαν κατά σύμπτωση να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για διακοπές για τέσσερις και τρεις εβδομάδες, αντίστοιχα.

Και τα περίεργα δεν σταμάτησε εκεί: Όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, ανακάλυψαν ότι κάθονταν ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλο.

Στη συνέχεια, συνομιλώντας στην 11,5 ωρών πτήση συνειδητοποίησαν ότι είχαν πολλά περισσότερα κοινά από το όνομα και την εμφάνιση.

Οι δυο τους ζούσαν σε απόσταση μόλις 15 λεπτών και είχαν διασταυρωθεί πολλές φορές εν αγνοία τους, καθώς ο μεγαλύτερος ήταν συχνά επιβάτης στο λεωφορείο του νεότερου.

«Είμαι οδηγός λεωφορείου και ο Mark είπε ότι χρησιμοποιεί μερικές φορές το λεωφορείο μου», είπε ο Mark.

Επιπλέον, και οι δύο άνδρες είχαν επίσης τέσσερα παιδιά ο καθένας, αν και ο οδηγός του λεωφορείου Μαρκ δεν είχε παντρευτεί ποτέ, όσο ο οικοδόμος Μαρκ ήταν χωρισμένος, ενώ ανακάλυψαν ότι είχαν και κοινούς γνωστούς.