ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της - Αποσύρθηκε από τέσσερα πρακτορεία

Κέιτ Μίντλετον: Η «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της - Αποσύρθηκε από τέσσερα πρακτορεία

«Θρίλερ» με την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια με την υγεία της με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν πειραγμένη και τέσσερα πρακτορεία να την αποσύρουν

Η πρώτη φωτογραφία δημοσιεύθηκε με την Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια με την υγεία της, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να ποζάρει μαζί με τα τρία παιδιά της και να ευχαριστεί για τα μηνύματα υποστήριξης.

Ωστόσο τέσσερα φωτογραφικά πρακτορεία απέσυραν τη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας υποστηρίζοντας ότι η εικόνα είναι «πειραγμένη».

Πρώτη η Associated Press ανέφερε «Ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ» και ότι δεν πληρούσε τα πρότυπα φωτογραφίας.

Το γαλλικό πρακτορείο (AFP) από μεριάς του δήλωσε: «Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού».

Το Reuters, ανέφερε ότι απέσυρε επίσης την εικόνα «μετά από ανασκόπηση μετά τη δημοσίευση».

Η Getty Images έγινε ο τέταρτος οργανισμός που ανακάλεσε τη φωτογραφία.

«Φωτιά» πήραν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να εντοπίζουν κι άλλα λάθη όπως το φερμουάε της Κέιτ, τα μαλλιά και η φούστα της Σαρλότ.