ΚΟΣΜΟΣ

Τα «μυστήρια» του Μπάκινγχαμ: Τι περίεργο εντόπισαν οι χρήστες στο διαδίκτυο στη φωτογραφία της Κέιτ

midleton

Κέιτ Μίντλετον: Μία νέα αντίφαση προέκυψε με την φωτογραφία της καθώς χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν μια ανωμαλία στο στιγμιότυπο που την απεικονίζει να φεύγει από το Κάστρο του Ουίνδσορ

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον και την επεξεργασία της φωτογραφίας με τα παιδιά της.

Μία νέα αντίφαση προέκυψε με την φωτογραφία της καθώς χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν μια ανωμαλία στο στιγμιότυπο που την απεικονίζει να φεύγει από το Κάστρο του Ουίνδσορ μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ .

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν μια διαφορά στο πώς φαινόταν ο τοίχος με τα τούβλα πίσω από το όχημα μέσα από το παράθυρο σε σχέση με τον τοίχο πάνω από το αυτοκίνητο. Ορισμένοι διαπίστωσαν ότι τα τούβλα έδειχναν εντελώς διαφορετικά.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ δήλωσε στην Daily Mail: «Βρήκα την ιστοσελίδα του φωτογράφου Jim Bennett. Τράβηξε 3 φωτογραφίες του Γουίλ και της Κέιτ. Κοιτάξτε τα τούβλα στην τρίτη φωτογραφία. Δεν είναι μόνο τα τούβλα που φαίνονται διαφορετικά (από πάνω σε σχέση με τα παράθυρα του αυτοκινήτου), αλλά και το βάθος φαίνεται επίσης διαφορετικό».

Ωστόσο, το μυστήριο λύθηκε από άλλους χρήστες στο διαδίκτυο που μοιράστηκαν φωτογραφίες του δρόμου, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του πριγκιπικού ζεύγους, για να αποδείξουν ότι για όλα ευθύνεται μια οπτική ψευδαίσθηση.

Τι εντόπισαν οι χρήστες των social media

Μεταξύ άλλων στα social media έγιναν αναρτήσεις όπως: «Η εξαπάτηση συνεχίζεται. Αφού η Κέιτ μπορεί να ντύνεται και να βγαίνει, γιατί δεν έχει υπάρξει ένα βίντεο που να την δείχνει σαν τον βασιλιά Κάρολο αντί για μια παραποιημένη φωτογραφία;

Ένας τρίτος είπε: «Αυτή η εικόνα του αυτοκινήτου δείχνει πόσο αφελείς είστε εσείς οι άνθρωποι, διότι και αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη. Οδηγούν πολύ κοντά στον τοίχο από τούβλα. Τον τοίχο όπου τα τούβλα δεν ταιριάζουν καν. Η Κέιτ είναι κατά κάποιο τρόπο απορροφημένη από αυτά τα τούβλα που το κεφάλι της κοιτάζει έναν τοίχο από τούβλα. ‘Άλλη μια ψεύτικη φωτογραφία».

Ωστόσο, κάποιοι διαδικτυακοί «ντετέκτιβ» κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση για τη διαφορά στα τούβλα. Μια βασιλική θαυμάστρια, η Lauren Kiehna, η οποία είναι συγγραφέας και συντάκτης του The Court Jeweller εξήγησε τη διαφορά των τούβλων στον τοίχο.

Δημοσιεύοντας μια εικόνα στο Google με την ακριβή τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ανέφερε: «Η φωτογραφία που τραβήχτηκε τη Δευτέρα και δείχνει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε ένα αυτοκίνητο τραβήχτηκε μπροστά από την οδό 39 High Street στο Datchet. Όσοι ανησυχούν για τα μοτίβα από τούβλα στον τοίχο/κτίριο στο βάθος, ίσως θα ήθελαν να συμβουλευτούν τους χάρτες Google».