ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Τι απαντά η γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο που της ζήτησε να σηκωθεί

Μαντόνα: Τι απαντά η γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο που της ζήτησε να σηκωθεί
TMZ / Instagram

Η βασίλισσα της ποπ πριν από κάποιες ημέρες ζήτησε από την θαυμάστριά της, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, να σηκωθεί όρθια

Μία απίστευτη γκάφα έκανε πριν από μία εβδομάδα η Μαντόνα, όταν στη διάρκεια συναυλίας της ρώτησε παράλυτη θαυμάστριά της γιατί καθόταν.

Μετά το λάθος της τραγουδίστριας, η οποία όταν κατάλαβε το φάουλ της, ζήτησε αμέσως συγγνώμη από την κοπέλα, η οποία μίλησε δημόσια για το περιστατικό.

«Κάποιοι άνθρωποι είναι σε αναπηρικά αμαξίδια και μπορούν να σηκωθούν - δεν είχε ιδέα ότι ήμουν παράλυτη», δήλωσε στο TMZ η Βανέσα Γκόρμαν, η οποία μετά από τροχαίο ατύχημα το 1999 είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Όπως είπε, δεν πιστεύει ότι η Μαντόνα μίλησε με αυτόν τον τρόπο επίτηδες, ενώ κατευθείαν ζήτησε συγγνώμη για αυτό που είπε.

Πριν από κάποιες ημέρες, η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Άντζελες απευθύνθηκε στην Γκόρμαν, λέγοντας της «Γιατί κάθεσαι, τι κάνεις καθισμένη», ενώ στη συνέχεια πήγε στην άκρη της σκηνής για να την δει από κοντά και αμέσω κατάλαβε τη γκάφα της ζητώντας συγγνώμη.

«Ω, εντάξει, λάθος. Συγγνώμη γιαυτό», είπε, προσθέτοντας «Χαίρομαι που είσαι εδώ».