ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Τα προβλήματα υγείας Κέιτ και Κάρολου έχουν φέρει πιο κοντά Καμίλα και Ουίλιαμ

Βρετανία: Τα προβλήματα υγείας Κέιτ και Κάρολου έχουν φέρει πιο κοντά Καμίλα και Ουίλιαμ

Οι τελευταίοι μήνες για την βασιλική οικογένεια είναι αρκετά δύσκολοι εξαιτίας των περιπετειών υγείας της Κέιτ και του Κάρολου, με τις πρόσφατες συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο να έχουν συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί μία δυνατή συμμαχία μεταξύ Ουίλιαμ και Καμίλα.

Τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Κάρολου και της Κέιτ Μίντλετον έχουν φέρει πιο κοντά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την βασίλισσα Καμίλα, σύμφωνα με την πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, καθώς, όπως εξηγεί, είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται σε στενότερη επαφή.

Οι τελευταίοι μήνες για την βασιλική οικογένεια είναι αρκετά δύσκολοι εξαιτίας των περιπετειών υγείας της Κέιτ και του Κάρολου, με τις πρόσφατες συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο να έχουν συμβάλλει, ώστε να δημιουργηθεί μία δυνατή συμμαχία μεταξύ των δύο συντρόφων τους.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η βασίλισσα Καμίλα είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς και οι δύο έχουν λάβει παραπάνω αρμοδιότητες μετά την διάγνωση του βασιλιά κάρολου με καρκίνο και την ανάρρωση της Κέιτ από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο ιανουάριο.Κάρολος και Κέιτ έχουν μειώσει τους ρυθμούς τους, με εντολή γιατρού, με την πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC να δηλώνει ότι ο Ουίλιαμ και η Καμίλα έχουν και οι δύο αναλάβει τα ηνία και «φυλάνε το στέμμα».

Η κοινή εμφάνιση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Η βελτιωμένη σχέση τους εξάλλου ήταν εμφανής στην πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Τόσο η Κέιτ όσο και ο Κάρολος απουσίαζαν από την τελετή στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ τη Δευτέρα, ενώ ο 75χρονος μονάρχης απηύθυνε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στο λαό της Κοινοπολιτείας, σε μία εικονική ομιλία τονίζοντας τη σημασία της ενότητας.

Στο βίντεο ανέφερε: «Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και τους ανθρώπους του, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, παίρνουμε δύναμη ενώ μοιραζόμαστε απόψεις και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμενοι τους άπειρους τρόπους που έχουμε ο κάθε ένας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής».

Όπως εξήγησε η Μποντ δεν είναι έκπληξη πως ο Ουίλιαμ και η Καμίλα επέδειξαν ενότητα εκείνη την ημέρα, καθώς έχουν δεθεί αρκετά, λόγω του χρόνου που περνούν μαζί. Και όλα αυτά μετά την τεταμένη σχέση μετά την κατάρρευση του γάμου του Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1992.

«Φυλάνε» μόνοι τους το στέμμα

«Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν προφανώς φέρει τον Ουίλιαμ και την Καμίλα πολύ πιο κοντά», είπε στο περιοδικό OK η Τζένι Μποντ. «Έχουν μείνει να φυλάνε οι δυο τους το στέμμα ενώ ο Βασιλιάς και η πριγκίπισσα αναρρώνουν».

Οι ομάδες τους θα εργάζονται πολύ πιο στενά για να συντονίσουν τις ατζέντες και τα προγράμματά τους για τις υποχρεώσεις που έχουν και η Καμίλα με τον Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι είχαν πιο στενή τακτική επαφή.

Η πρώην ανταποκρίτρια του παλατιού υποστήριξε επίσης, ότι τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι πιθανό να προσφέρουν συναισθηματική βοήθεια ο ένας στον άλλον μετά τα προβλήματα υγείας των συζύγων τους. «Εκτός από την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων, είμαι σίγουρη ότι θα βοηθούν ο ένας τον άλλον. Και οι δύο έχουν ανησυχήσει τόσο πολύ για τα απροσδόκητα θέματα υγείας και φαντάζομαι ότι θα έχουν μοιραστεί τις ανησυχίες τους».