ΚΟΣΜΟΣ

Αριάνα Γκράντε: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Γκόμεζ - Το αστρονομικό ποσό που θα πληρώσει

H Aριάνα Γκράντε
H Aριάνα Γκράντε
ΑΡ

Η Aριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ οριστικοποιήσαν το διαζύγιό τους, Η τραγουδίστρια συμφώνησε να πληρώσει ποσό-μαμούθ καθώς ο διετής γάμος του ζευγαριού διαλύθηκε επίσημα

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες με την οποία λύθηκε ο γάμος τους έγινε επίσημη σήμερα Τρίτη (19/3), έξι μήνες αφότου η 30χρονη ποπ σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου με τον 28χρονο μεσίτη ακινήτων.

Οι δυο τους χώρισαν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, και επειδή το ζευγάρι είχε προγαμιαία συμφωνία, δεν είχε παιδιά και καμία σημαντική νομική διαμάχη στο χωρισμό, το διαζύγιο προχώρησε γρήγορα και καθαρά στο δικαστικό σύστημα.

Οι όροι της διευθέτησής τους συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο και το ζευγάρι έπρεπε να περιμένει μόνο τους απαιτούμενους έξι μήνες προτού τεθεί σε ισχύ η απόφαση του δικαστή. Βάσει της συμφωνίας, η Aριάνα θα καταβάλει εφάπαξ πληρωμή 1.250.000 δολαρίων στον πρώην σύζυγό της χωρίς μελλοντική διατροφή.

Θα του δώσει επίσης τα μισά από τα έσοδα από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες και θα πληρώσει έως και 25.000 δολάρια για τις αμοιβές των δικηγόρων του. Όπως η συντριπτική πλειονότητα των διαζυγίων στην Καλιφόρνια, η αίτηση διαζύγίου της Αριάνα Γκράντε ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως τον λόγο για τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2020 και βίωσε μαζί την καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εμφανίστηκαν μαζί στο βίντεο για το φιλανθρωπικό σινγκλ του Justin Bieber Stuck With U τον Μάιο του ίδιου έτους και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο. Παντρεύτηκαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Montecito της Καλιφόρνια, στις 15 Μαΐου του 2021. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2023, με την Aριάνα να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, προχώρησε σε μια πολυσυζητημένη σχέση με τον τωρινό της φίλο και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Wicked, Ίθαν Σλέιτερ. Η Aριάνα διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του γάμου τους από το Instagram. Πηγές είπαν ότι προσπάθησαν να φτιάξουν τον γάμο τους «πριν από μήνες, αλλά το εγχείρημα «απέτυχε». Υποστηρίχθηκε επίσης ότι ο Ντάλτον είχε πετάξει στο Λονδίνο τον Ιανουάριο σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τον γάμο του ζευγαριού.

Προκάλεσε φρενίτιδα μετά την κυκλοφορία του σινγκλ της Eternal Sunshine, καθώς οι φαν της υπέθεσαν ότι ο σύζυγός της Ντάλτιν μπορεί να την είχε απατήσει. Πολλοί είπαν οτι οι στίχοι στο ομώνυμο κομμάτι μπορεί να κατηγορούσαν τον σύζυγό της για απιστία Τον Ιούλιο, ο Ίθαν Σλέιτερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την «συντετριμμένη» σύζυγό του Λίλι Τζέι οι οποίοι ήταν παντρεμένοι από το 2018 και μοιράζονται έναν γιο που απέκτησαν τον περασμένο Αύγουστο.