ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν: «Μόλις είδα τον πατέρα μου στο φέρετρο με έπιασε νευρικό γέλιο»

Νικόλ Κίντμαν: «Μόλις είδα τον πατέρα μου στο φέρετρο με έπιασε νευρικό γέλιο»
Η Νικόλ Κίντμαν
AP

Η Νικόλ Κίντμαν μιλάει για την ημέρα που αποχαιρέτησε τον πατέρα της και τον τρόπο που αντέδρασε από τη θλίψη της

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε στο νέο τεύχος του Elle και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή της στην κηδεία του πατέρα της. Ο πατέρας της πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2014 στη Σιγκαπούρη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν σοκαρισμένη και θλιμμένη από τον θάνατο του πατέρα της και δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της με αποτέλεσμα να την πιάσει νευρικό γέλιο στην κηδεία του.

«Κυριολεκτικά, άρχισα να γελάω, γιατί ήμουν τόσο στενοχωρημένη και συνεντριμμένη. Μόλις τον είδα στο φέρετρο, με έπιασε νευρικό γέλιο. Το σώμα κι η ψυχή μου δεν μπορούσαν να αντέξουν το βέρος. Ακόμα και σε άλλες στιγμές της ζωής μου, έχω γελάσει, ενώ θεωρούνταν ακατάλληλες. Χρειαζόμουν κάτι να με κρατήσει ζωντανή, αλλιώς ένιωθα ότι θα πέθαινα»

«Είναι πολύς ο πόνος. Είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά που μπορώ να εξερευνήσω συναισθήματα και τοπία, παράξενα, ασυνήθιστα, όμορφα και βαθιά. Έχω δεσμευτεί να εξετάζω τη ζωή, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να νιώθεις. Όλοι χάνουν τους γονείς τους κι είναι απαίσιο. Λυπάμαι που καταρρίπτω τα πάντα, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθώ να πλοηγηθώ σε κάτι».