ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού λεωφορείου άρπαξε παιδί απο τον λαιμό επειδή γελούσε (vid)

ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού λεωφορείου άρπαξε παιδί απο τον λαιμό επειδή γελούσε (vid)

Οι μαθητές σχολείου του Μιζούρι βίωσαν τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σχολικό λεωφορείο, όταν ο οδηγός επιτέθηκε σε συμμαθητή τους, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν, σύμφωνα με τη δικογραφία. 

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολικό λεωφορείο στις ΗΠΑ, όταν ο οδηγός του άρπαξε έναν 13χρονο από τον λαιμό.

Οι μαθητές σχολείου του Μιζούρι βίωσαν τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σχολικό, όταν ο οδηγός επιτέθηκε σε συμμαθητή τους, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν, σύμφωνα με τη δικογραφία.

«Καθίστε κάτω ή θα σας πλακώσω στο ξύλο», φέρεται να είπε, με τον 13χρονο να του απαντά «δεν μπορείς να με αγγίξεις» και ο 67χρονος στη συνέχεια του όρμηξε και τον χτύπησε με γροθιές.

Σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου, ο 13χρονος επέστρεψε στο σπίτι του με αμυχές στο πρόσωπο και τραύματα στον λαιμό από την επίθεση του 67χρονου οδηγού. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "μαμά μου επιτέθηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Πήγε να με πνίξει και μου έριξε πολλές γροθιές". Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να το περάσει αυτό», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο οδηγός έφυγε από το σχολείο με το λεωφορείο γεμάτο μαθητές, που ήταν σοκαρισμένοι και καλούσαν τις Αρχές, μέχρι που τελικά ο 67χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Η διοίκηση του σχολείου, μετά τις κατηγορίες για επίθεση που του απαγγέλθηκαν, ανακοίνωσε την απόλυσή του.