ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν είχε πλάι της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην ανακοίνωση της ασθένειάς της

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν είχε πλάι της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην ανακοίνωση της ασθένειάς της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο μέσω του οποίου ανακοίνωσε πως νοσεί από καρκίνο

«Το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς», είπε η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο εκείνος δεν εμφανίστηκε στο εν λόγω βίντεο

Η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε προληπτικά χημειοθεραπείες συγκλόνισε πλήθος κόσμου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός συγκινητικού βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν η ίδια μόνη και καθισμένη σ’ ένα παγκάκι, ντυμένη απλά και εξήγησε την κατάστασή της.

Η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα τριών παιδιών, απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μήνυμά της, σημειώνοντας ότι «το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς». Ωστόσο εκείνος δεν εμφανίστηκε στο εν λόγω βίντεο.

Πηγές που μίλησαν στους The Sunday Times εξήγησαν ότι ο λόγος ώστε να εμφανιστεί μόνη της και να μεταδώσει η ίδια τα δύσκολα νέα ήταν απλός: η Κέιτ Μίντλετον ήταν περισσότερο από ικανή να το χειριστεί μόνη της και ένιωθε ότι ήταν σημαντικό να το κάνει. «Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που μοιράστηκε ένα προσωπικό της μήνυμα με τον κόσμο. Δεν χρειαζόταν κανέναν να κάθεται δίπλα της», εξήγησε η βασιλική πηγή, προσθέτοντας ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υποστηρίζει τόσο την ίδια όσο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και φανερά αλλά και στο παρασκήνιο.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν καθόλα υποστηρικτός στην απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να είναι μόνη της στο συγκινητικό βίντεο. «Το έκανε με την πλήρη υποστήριξη και τις συμβουλές του, ενώ εκείνος συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις γύρω απ' αυτό», φέρεται να είπε η πηγή. «Ήταν δική της απόφαση και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την υποστήριξε πλήρως».

Να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος Mαρκ Ρος, ειδικός στη βασιλική οικογένεια, έκανε αποκαλύψεις στο περιοδικό Gala. «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου». Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

*Με πληροφορίες από Mirror

Σχετικές ειδήσεις