ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Πόζαρε με σέξι εσώρουχα και τρέλανε τους θαυμαστές της

H Ριάνα πόζαρε με σέξι εσώρουχα
H Ριάνα πόζαρε με σέξι εσώρουχα
ΑΡ

Η Ριάνα πόζαρε με τα εσώρουχά της και «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της 

Τον ιδανικό τρόπο για να διαφημίσει τη νέα σειρά εσωρούχων της εταιρείας της Savage Fenty βρήκε η Ριάνα. Η σταρ της μουσικής από τα νησιά Μπαρμπέιντος ανέβασε φωτογραφίες με σέξι εσώρουχα και κέρδισε χιλιάδες «like» από τους θαυμαστές της.

Η 36χρονη ποπ σταρ, που είναι μητέρα δύο παιδιών έχει αρκετό καιρό να κυκλοφορήσει μία νέα μεγάλη επιτυχία, το τελευταίο διάστημα ωστόσο ασχολείται εντατικά με τον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κερδίζοντας τεράστια έσοδα.

Στη νέα της ανάρτηση, η Ριάνα ποζάρει στον φακό με τη νέα της εμφάνιση, φορώντας διάφορα σετ εσωρούχων, μεταξύ άλλων, σε ανοιχτό μπλε και ανοιχτό μοβ χρώμα. Η «RiRi» επέστρεψε στις αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις στο Instagram, μετά από ένα διάστημα απουσίας της από τα social media, ξεπερνώντας τα 2, 7 εκατ «like» μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Η Ριάνα είχε αποκαλύψει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2023, ρίχνοντας το ίντερνετ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο στη μητρότητα όσο και στους γιους της, RZA και Riot.

Μιλώντας στη Vogue China σχολίασε την κουλτούρα του πλεξίματος των μαλλιών των παιδιών της. Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην ενθάρρυνση της ατομικότητας στα παιδιά της, είπε: «Το πιο όμορφο πράγμα… είναι ότι [τα παιδιά] έρχονται στον κόσμο με τη δική τους ατομικότητα και ειλικρίνεια, χωρίς καμία λογική ή συμμόρφωση, που συνήθως σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να ενταχθείς σε μια συγκεκριμένη ομάδα»