ΚΟΣΜΟΣ

Mπάρον Τραμπ: Ο γιος του πρώην προέδρου είναι πάνω απο 2 μέτρα - Η viral φωτό με τη Μελάνια

Το ζεύγος Τραμπ με τον γιο τους, Μπάρον
Το ζεύγος Τραμπ με τον γιο τους, Μπάρον
ΑΡ

Mία σπάνια εμφάνιση του Μπάρον Τραμπ κάνει τον γύρο του κόσμου και αποδεικνύει πως ο 18χρονος πλέον Τραμπ ο νεότερος έχει ξεπεράσει τα δύο μέτρα

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον ξεπέρασε σε ύψος τη μητέρα του, Μελάνια, καθώς το ζευγάρι έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του υποψηφίου προέδρου στο πασχαλινό brunch που παρέθεσε την Κυριακή (31.3) στο ησυχαστήριό του στο Μαρ-α-Λάγο.

Ο 18χρονος Μπάρον και η 53χρονη μητέρα του απουσίαζαν κατά κύριο λόγο από την προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου, εμφανίστηκαν ωστόσο μαζί στο κτήμα του στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα για να περάσουν όλοι μαζί την εορταστική ημέρα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Μπάρον που είναι 2 μέτρα και ένα εκατοστό, όπως έγραψε η New York Post να ξεπερνάει σε ύψος τη μητέρα του που είναι πρώην μοντέλο και έκλεψε την παράσταση με ένα εντυπωσιακό, ένα λευκό φόρεμα Alaïa και ροζ γόβες στιλέτο.

Ο υιός Τραμπ φόρεσε μια εορταστική κίτρινη γραβάτα, η οποία ταίριαζε με μια ειδική πασχαλινή εκδοχή του εμβληματικού κίτρινου καπέλου «Make America Great Again» που φορούσε ο πατέρας του, ο οποίος έχει πει ότι έχει ύψος 1,90 στην πλατφόρμα Χ.

«Όταν ο παππούς φοράει το πασχαλινό MAGA», έγραψε η Λάρα Τραμπ, νύφη του πρώην προέδρου και συμπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, σε μια ανάρτηση X που περιλάμβανε ένα βίντεο με τον Ντόναλντ να αγκαλιάζει τα εγγόνια του Έρικ Τζούνιορ, 6 ετών και Καρολίνα, 4 ετών.

Το βίντεο φαίνεται ότι τραβήχτηκε στο Mαρ-α-Λάγο και δείχνει τον πρώην πρόεδρο να αλλάζει το τυπικό του κοστούμι και την κόκκινη γραβάτα για ένα χαλαρό λευκό πόλο με το όνομά του γραμμένο στην αριστερή του τσέπη.

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο από το κυριακάτικο brunch, ο Μπάρον και η Μελάνια εμφανίστηκαν να συζητούν σε ένα μακρύ τραπέζι καθώς ο Ντόναλντ στεκόταν κοντά μιλώντας στον πρώην υποψήφιο για την προεδρία και κυβερνήτη της Βόρειας Ντακότα, Νταγκ Μπουργκούμ.

Η εμφάνιση της οικογένειας σημειώθηκε λίγο μετά τη δημοσίευση ενός μηνύματος του Τραμπ με ευχές για το Πάσχα...σε όσους βρίσκονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, τον διώκουν και επιβλέπουν τις τέσσερις συνεχιζόμενες ποινικές υποθέσεις εναντίον του. Η πρώην πρώτη οικογένεια εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια μαζί στην κηδεία της μητέρας της Μελάνια, Αμαλία Κναβς, τον Ιανουάριο.