ΚΟΣΜΟΣ

Δικαστικοί μπελάδες για τον σύζυγο των σιαμαίων - Η πρώην ζητά τεστ πατρότητας

Σιαμαίες
Οι σιαμαίες την ημέρα του γάμου τους
TikTok

Η αγωγή πατρότητας υποβλήθηκε από την πρώην σύζυγο του 33χρονου, τον Οκτώβριο του 2023 και στρέφεται και κατά ενός ακόμη άνδρα

Αντιμέτωπος με δικαστικό αίτημα για τη διενέργεια τεστ πατρότητας βρίσκεται ο σύζυγος των σιαμαίων από την πρώην σύζυγό του, με την οποία χώρισε μόλις δύο χρόνια πριν παντρευτεί τα διάσημα δίδυμα.

Οι σιαμαίες, 34 ετών, Άμπι και Μπρίτανι που μοιράζονται κοινό σώμα από τον λαιμό και κάτω, παντρεύτηκαν τον Τζος Μπόουλινγκ, 33, νοσοκόμο και βετεράνο του στρατού το 2021.

Η αγωγή πατρότητας υποβλήθηκε από την πρώην σύζυγο του Τζος, Ανίκα τον Οκτώβριο του 2023 και στρέφεται και κατά ενός ακόμη άνδρα.

Ο Τζος και η Ανίκα παντρεύτηκαν το 2010 και χώρισαν το 2019, ενώ μοιράζονται την επιμέλεια της 8χρονης κόρης τους, Ισαβέλλας.

Το διαζύγιο του Josh και της Annica οριστικοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2020, και στη συνέχεια η Annica απέκτησε άλλο ένα παιδί αργότερα εκείνο το έτος, το οποίο στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ως «η ετεροθαλής αδερφή της Isabella».

Δεν είναι σαφές για ποιο παιδί ελέγχεται η πατρότητα, αλλά μια έκθεση γενετικού τεστ κατατέθηκε στο δικαστήριο στις 7 Μαρτίου.

Η κόρη του Τζος παρευρέθηκε στο γάμο του με την Άμπι, ενώ συχνά ο 33χρονος ανεβάζει οικογενειακές φωτογραφίες με τις σιαμαίες και την κόρη του.

Η Άμπι και η αδερφή της Βρετάνη, από τα λίγα σιαμαία με δύο κεφάλια στην ιστορία που επέζησαν από τη βρεφική ηλικία, απέκτησαν τηλεοπτική φήμη εξιστορώντας σε εκπομπή τους, γεγονότα της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της αποφοίτησης από το γυμνάσιο και του κυνηγιού εύρεσης εργασίας.

Ο γάμος τους έγινε γνωστός όταν ανέβασω στον λογαριασμό TikTok ένα κλιπ από την ημέρα του γάμου τους, αποκαλύπτοντας ότι τελέστηκε το 2021, ενώ μέχρι πέρυσι δεν μοιράζονταν κανέναν στιγμιότυπο.

Η Άμπι και η Μπρίτανι είναι τώρα και οι δύο δασκάλες μαθηματικών της πέμπτης τάξης σε ένα δημοτικό σχολείο στο Νιου Μπράιτον της Μινεσότα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.