ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ - Ουίλιαμ: Γιατί ζήτησαν από το ζεύγος Χάρι - Μέγκαν να φέρουν τα παιδιά τους στο Λονδίνο

Κέιτ και Ουίλιαμ προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις σχέσεις τους με τους Σάσεξ
Κέιτ και Ουίλιαμ προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις σχέσεις τους με τους Σάσεξ
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη διαμάχη με το έκπτωτο βασιλικό ζεύγος σύμφωνα με ειδήμονες της βασιλικής οικογένειας

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ως γνωστόν, δεν διατηρούν άριστες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στη διαμάχη, σύμφωνα με βασιλικό ειδικό.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ προσπαθούν να τερματίσουν τη διαμάχη τους με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ειδήμονες. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και αυτή τη στιγμή είναι αποξενωμένοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ωστόσο, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn ισχυρίστηκε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ προσπάθησαν να γεφυρώσουν το ρήγμα.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι επικοινώνησε με τη Μέγκαν και τον Χάρι και τους παρότρυνε να φέρουν τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τους επισκεφτούν. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η Μέγκαν εξέτασε την πρόταση και αρνήθηκε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στη Μέγκαν και τον Χάρι να φέρουν τα παιδιά τους ώστε τα δύο ζεύγη και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να φτιάξουν τις σχέσεις τους, αλλά η πρόταση δεν οδήγησε πουθενά μέχρι τώρα». Η Μέγκαν και ο Χάρι επέκριναν τα μέλη της οικογένειάς τους στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Oυίνφρεϊ. Ο Χάρι εξαπέλυσε επίσης μία σειρά από κατηγορίες για τον αδερφό και την κουνιάδα του στα απομνημονεύματά του με τίτλο Spare.

Στο βιβλίο, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για μια εκρηκτική διαμάχη που είχε με τον αδερφό του Ουίλιαμ, κατά την οποία ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να αποκάλεσε τη σύζυγο του Μέγκαν, «δύσκολη» και «αγενή». Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο αδελφός του «τον άρπαξε από το γιακά, σκίζοντας το κολάρο του και τον έριξε στο πάτωμα».

Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ ζουν με τους γονείς τους στην Καλιφόρνια και έχουν περάσει περιορισμένο χρόνο με τη βασιλική οικογένεια. Τα παιδιά του ζεύγους Σάσεξ μπόρεσαν να συναντηθούν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πλατινένιου ιωβηλαίου της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ Β', αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν μαζί της για τελευταία φορά πριν πεθάνει.

Η Μέγκαν και ο Χάρι επρόκειτο να φέρουν τα παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά αποφάσισαν να μην το κάνουν λόγω ανησυχίας για την ασφάλειά τους. Στα δικαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν μετά την απόφαση για την υπόθεση ασφαλείας του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι ζήτησαν ασφάλεια αλλά οι αρχές τους την αρνήθηκαν.

Στη συνέχεια ειπώθηκε ότι η ομάδα του Χάρι και της Μέγκαν «έγραψε για να πει ότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις ασφαλείας για την επίσκεψη του Σεπτεμβρίου δεν ήταν νόμιμες». Χαρακτήρισαν επίσης τα μέτρα ως «ανεπαρκή»