ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα που ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε Barbie

Η γυναίκα που ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε Barbie

«Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, είχα αυτή την εμφάνιση για περίπου τρία χρόνια», είπε η γυναίκα που ξόδεψε το εξωφρενικό ποσό για να μοιάσει στην Barbie

Ένα εξωφρενικό ποσό σπατάλησε μια γυναίκα στην προσπάθεια της να μοιάσει στην κούκλα Barbie.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Serena Smith, μια τραγουδίστρια από το Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ, που ξόδεψε 50.000 δολάρια προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να γίνει μία «πραγματική» Barbie.

«Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, είχα αυτή την εμφάνιση για περίπου τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Η 24χρονη ξεκίνησε τις επεμβάσεις όταν ήταν μόλις 18 ετών. Η αρχή έγινε με μία αυξητική στήθους, που της κόστισε 7.500 δολάρια. Από το 2016 έως σήμερα η εικόνα της άλλαξε εντελώς, με την ίδια να δηλώνει «εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις».

Τα σημεία του σώματος της που έχει πειράξει είναι η μύτη, οι γλουτοί, τα χείλη, τα μάγουλα, το πηγούνι και το μέτωπο.

Ωστόσο, τώρα βλέποντας την εικόνα της παραδέχεται ότι έχει χαλάσει τη φυσική της εμφάνιση: «Λάτρεψα την την εμφάνισή μου…».

«Προσπαθώ να αγκαλιάσω λίγο τη φυσική ομορφιά. Δεν λέω ότι έχω τελειώσει με αυτές τις διαδικασίες, αλλά θέλω να αγκαλιάσω και πάλι τη φυσική μου εμφάνιση», λέει η 24χρονη τραγουδίστρια.

Λάτρεψα την την εμφάνισή μου, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν μου έκανε. Ίσως φταίει το γεγονός ότι μεγαλώνω και μαθαίνω να αποδέχομαι την ομορφιά μου λίγο περισσότερο. Νομίζω ότι κάθε τόσο είναι καλό να διατηρούμε τα πράγματα πιο φρέσκα. Όλοι αλλάζουν, δεν μένουμε ίδιοι όλη μας τη ζωή».

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχεται ότι «το σώμα μας αλλάζει καθώς γερνάμε, συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα και είναι καλό να συμβαδίζουμε με αυτό. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, είχα αυτή την εμφάνιση για περίπου τρία χρόνια. Έρχεται η στιγμή που νιώθεις άνετα με διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές στιγμές της ζωής σου. Τον τελευταίο καιρό δείχνω πολύ λιγότερο δέρμα. Ήταν μια ασυνείδητη απόφαση – συνειδητοποίησα ότι ντύνομαι πιο συντηρητικά και αυτό αντικατοπτρίζεται στη ζωή μου συνολικά.

Δεν λέω ότι θα σταματήσω τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά θα κάνω πιο διακριτικές αλλαγές. Σχεδιάζω να ξανακάνω το στήθος μου, να είναι μεγαλύτερο. Χρειάζομαι μια ανανέωση», καταλήγει.