ΚΟΣΜΟΣ

Αντισυλληπτικό εμφύτευμα εντοπίστηκε στους πνεύμονες 29χρονης - Το είχε ξεχάσει για τρία χρόνια

Αντισυλληπτικό εμφύτευμα εντοπίστηκε στους πνεύμονες 29χρονης - Το είχε ξεχάσει για τρία χρόνια

Η 29χρονη από το Νότιγχαμσαιρ τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι μπορεί να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης.

Ένα αντισυλληπτικό εμφύτευμα που είχε τοποθετηθεί υποδόρια στο χέρι μιας Βρετανίδας, ταξίδεψε στο σώμα της και έφτασε μέχρι τους πνεύμονες της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Ρεμπέκα Χάρντι, μητέρα δύο παιδιών που είχε ξεχάσει να το αφαιρέσει. Τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή του, οι γιατροί κατάφεραν να το εντοπίσουν, όμως τώρα, κατά την επέμβαση για την αφαίρεσή του, η 29χρονη μητέρα μπορεί να χάσει τη ζωή της.

«Το αντισυλληπτικό εμφύτευμα είχε τοποθετεί υποδόρια στο αριστερό της χέρι το 2021. Ωστόσο, ύστερα από πολλές προσπάθειες των γιατρών να εντοπίσουν το χαμένο αντισυλληπτικό εμφύτευμα, το σημείο όπου βρέθηκε ήταν προβληματικό και, αν επιχειρούσαν να το αφαιρέσουν, η Ρεμπέκα θα μπορούσε να κινδυνεύσει», γράφει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 29χρονη Ρεμπέκα Χάρντι από το Νότιγχαμσαιρ τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι μπορεί να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Στη συνέχεια, αφού έγινε ιατρικό συμβούλιο, οι γιατροί ενημέρωσαν την νεαρή Βρετανίδα ότι δεν θα γίνει επέμβαση στις πνευμονικές της αρτηρίες. Θα το παρακολουθούν όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα.