ΚΟΣΜΟΣ

Kαρντάσιαν: Οι διάσημες αδερφές «φορτίζουν μπαταρίες» στην Καραϊβική - Eντυπωσιακά στιγμιότυπα

Kαρντάσιαν: Οι διάσημες αδερφές «φορτίζουν μπαταρίες» στην Καραϊβική - Eντυπωσιακά στιγμιότυπα

Η οικογένεια Kαρντάσιαν απολαμβάνει τις ανοιξιάτικες διακοπές της στην Καραϊβική 

Οι αδερφές Καρντάσιαν εμφανίστηκαν στις οικογενειακές τους διακοπές με στυλ να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι διάσημες ινφλουένσερ Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόι Καρντάσιαν εμφανίστηκαν με μαγιό από δέρμα φιδιού ενώ έκαναν μια βουτιά στον ωκεανό κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στα εξωτικά νησιά Turks and Caicos το Σαββατοκύριακο.

Είναι από τις πρώτες, αν όχι οι πρώτες οικογενειακές διακοπές που απολαμβάνουν μαζί μετά τη γέννηση του γιού της Κόρτνεί και του Τράβις Μπάρκερ, Ρόκι. Το Σαββατοκύριακο, η Kλόι μπήκε στο Instagram και μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη συλλογή φωτογραφιών από την παραλία, με τα παιδιά, τα ανίψια και τους ανιψιούς της να απολαμβάνουν μια βουτιά στον ωκεανό το ηλιοβασίλεμα.

«Ανέβασε» επίσης ένα αξιολάτρευτο βίντεο του γιου της Τέιτουμ, να κατευθύνεται στο νερό για να κυνηγήσει την αδερφή του και ένα από τα ξαδέρφια του.

Αφού η Kλόι μοιράστηκε τις γλυκές φωτογραφίες, οι θαυμαστές έσπευσαν στην ενότητα σχολίων κάτω από την ανάρτηση για να σχολιάσουν την οικογενειακή απόδραση. «Οι μαγικές στιγμές που σας αξίζουν» σχολίασε κάποιος, ενώ η Κόρτνεϊ έγραψε «Αναμνήσεις για πάντα».

Η Κόρτνεϊ κοινοποίησε επίσης τα δικά της στιγμιότυπα στο Instagram δίνοντας μια γεύση από τις διακοπές τους, ένα βίντεο με τις αδερφές να κάνουν ιππασία στον γαλάζιο ωκεανό με τζετ σκι, στο οποίο έγραψε: «Spring break!» Όσο για την Kιμ, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που επιδεικνύουν την εντυπωσιακή της σιλουέτα, ποζάροντας στην παραλία κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Η οικογένεια Καρντάσιαν κοινοποίησε επίσης στιγμές από τους εορτασμούς του Πάσχα. Η Kρις Τζένερ φιλοξένησε τα παιδιά και τα εγγόνια της για μια επική γιορτή την Κυριακή του Πάσχα, γεμίζοντας το σπίτι της με άφθονες λιχουδιές σε παστέλ αποχρώσεις, δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας, ρούχα και παιχνίδια με θέμα το Πάσχα και πολλά άλλα.

«Τα παιδιά μας είναι τόσο τυχερά που έχουν την καλύτερη γιαγιά», έγραψε η Kim σε ένα από τα Instagram Stories που μοιράστηκε και η Kλόι συμφώνησε στη δική της ανάρτηση: «Η μαμά μου είναι ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο! Είναι πάντα φανταστικά εδώ».