ΚΟΣΜΟΣ

Aντζελίνα Τζολί: Η 15χρονη κόρη της είναι η μεγαλύτερη θεατρόφιλος - «Είναι η πιο απαιτητική βοηθός»

Η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί
ΑΡ

Η Αντζελίνα Τζολί λέει οτι η πιο σκληρή και απαιτητική βοηθός της είναι η θεατρόφιλη κόρη της, Βίβιεν

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αναγνωρισμένες ταινίες και υπερπαραγωγές όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά η Aντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι η κόρη της Βίβιεν Τζολί-Πιτ, 15 ετών είναι περισσότερο λάτρης του θεάτρου παρά σινεφίλ και κατέληξε να είναι μια «σκληρή βοηθός» της στο τελευταίο έργο που ανέβασε στο θέατρο.

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της μουσικής προσαρμογής του Outsiders στο Μπρόντγουεϊ, της οποίας υπήρξε παραγωγος εξομολογήθηκε ότι η Βίβιεν είναι η «μεγαλύτερη θεατρολόγος» της οικογένειας, σύμφωνα με το People.

«Η Βιβ, σίγουρα η Βιβ», επανέλαβε, ενώ ο Τζάστιν Λεβίν, ο οποίος έγραψε το βιβλίο για το έργο Outsiders, είπε: «Σίγουρα η Βιβ». Η ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα με τη Βίβιεν και τον γιο της Παξ, 20 ετών και όπως είπε η κόρη της είχε αναλάβει όλη την προετοιμασία «Θα με διορθώσει. Θα πει, "Δεν διαβάσες το σημείωμα; Πρέπει να το κάνουμε αυτό, πρέπει να το περάσουμε". Ήταν μια πραγματικά σκληρή βοηθός», αστειεύτηκε η Αντζελίνα «Τα παίρνει όλα πολύ, πολύ σοβαρά».

Η Βιβιέν, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, ανέλαβε το Outsiders αφού προηγουμένως είχε διασκευαστεί ως ταινία το 1983 από τον σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα, βασισμένη στο μυθιστόρημα του 1967 του S.E. Hinton. Στην ταινία συμμετείχαν αρκετοί ηθοποιοί μόλις στην αρχή της καριέρας τους που θα χαρακτηρίζονταν ως μέρος του «brat pack», μιας ομάδας ανερχόμενων σταρ που συχνά έπαιζαν μαζί, συμπεριλαμβανομένων των Rob Lowe, Matt Dillon, Emilio Estevez, καθώς και οι Tom Cruise, Patrick Swayze και Ralph Macchio.

Σε μια δήλωση πέρυσι, η Τζολί είχε πει οτι η κόρη της Βίβιεν «μου θυμίζει τη μητέρα μου, καθώς δεν επιδιώκει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά να προσφέρει υποστήριξη στους άλλους. Είναι πολύ στοχαστική και σοβαρή για το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συνεισφέρει», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Αντζελίνα Τζολί η οποία φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της στη λαμπερή πρεμιέρα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία και μόλις την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκε μέσω της νομικής ομάδας της ότι ο Πιτ την κακοποίησε σωματικά πριν από τη διαμάχη τους το 2016 σε ένα αεροπλάνο που έδωσε την αφορμή για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.