ΚΟΣΜΟΣ

Park Bo Ram: Μυστήριο με τον θάνατο της νεαρής σταρ της K-POP

Park Bo Ram: Μυστήριο με τον θάνατο της νεαρής σταρ της K-POP
Daily Star

Η 30χρονη τραγουδίστρια K-POP βρέθηκε νεκρή σε φιλικό σπίτι 

Η σταρ της K-Pop Park Bo Ram πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών, βυθίζοντας τους θαυμαστές της και τον κόσμο της μουσικής στο πένθος. Ο θάνατος της ερευνάται από την αστυνομία.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή περίπου μία δεκαετία πριν, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε φιλικό σπίτι, πυροδοτόντας αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες γύρω από τον θάνατό της.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί την σταρ της Κ-Pop ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση με μία ανακοίνωση: «H Park Bo Ram έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου».

«Οι καρδιές μας είναι βαθιά πληγωμένες καθώς μοιραζόμαστε την ξαφνική αυτή είδηση με τους θαυμαστές της», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ η αγρυπνία και οι λεπτομέρειες για την κηδεία της θα ανακοινωθούν μετά από τον προγραμματισμό σε συνεννόηση με την οικογένειά της, σύμφωνα με τη Mirror.

Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, η Bo Ram ήταν σε φιλικό σπίτι τη νύχτα που πέθανε. Κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο και δεν επέστρεψε ποτέ και λίγο αργότερα βρέθηκε πάνω από τον νιπτήρα αναίσθητη.

Οι προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο για να την επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες, ενώ η αστυνομία εξετάζει να διατάξει νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 30χρονης.

Πλήθος θαυμαστών της έχει σπεύσει στα social media να εκφράσει τη θλίψη και τα συλληπητήρια προς τους οικείους της.