ΚΟΣΜΟΣ

Μις Υφήλιος: Ο διαγωνισμός διαψεύδει την υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας

Μις Υφήλιος: Ο διαγωνισμός διαψεύδει την υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας

«Καμία διαδικασία επιλογής δεν έχει διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία και οποιοσδήποτε τέτοιος ισχυρισμός είναι ψευδής και παραπλανητικός», ανέφερε εκπρόσωπος του διαγωνισμού Μις Υφήλιος

Πριν από λίγο καιρό, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Σαουδική Αραβία θα συμμετέχει στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος 2024» με μια 27χρονη καλλονή που την εκπροσωπήσει. Σύμφωνα με ανακοινώσεις, όμως κυκλοφορούν κάποιες ψευδείς ειδήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Οργανισμός «Μις Υφήλιος» κάνει λόγο για «ψευδείς και παραπλανητικές» αναφορές σχετικά με τη συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας στον διαγωνισμό ομορφιάς του 2024.

«Καμία διαδικασία επιλογής δεν έχει διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία και οποιοσδήποτε τέτοιος ισχυρισμός είναι ψευδής και παραπλανητικός», ανέφερε συγκεκριμένα εκπρόσωπος του διαγωνισμού σε δήλωση στο CNN και συνέχισε «Η Σαουδική Αραβία δεν θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μας».

«Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο η Rumy al-Qahtani ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, αλλά αν θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με τη Σαουδική Αραβία, θα πρέπει να περάσει από μία συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής όπως κάθε υποψήφια», ανέφερε εκπρόσωπος του διαγωνμισμού.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου ανακοίνωσε την συμμετοχή της.

Ακολουθεί η ανάρτηση: