ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρρωσή της πηγαίνει καλά - Τι σημαίνουν οι έξοδοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρρωσή της πηγαίνει καλά - Τι σημαίνουν οι έξοδοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Αρχείου - AP

Εξακολουθεί να απέχει από τα καθήκοντά της η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, η ανάρρωσή της εξελίσσεται ομαλά

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο «πηγαίνει καλά», λέει ειδικός, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν πως η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης στην κοιλιά.

Ο 41χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε στη συνέχεια ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά του για να στηρίξει την άρρωστη σύζυγό του, αλλά επέστρεψε στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη. Την περασμένη εβδομάδα, ο μελλοντικός βασιλιάς εθεάθη επίσης να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών.

Και οι δύο έξοδοι σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της πριγκίπισσας Κέιτ εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ότι σημειώνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του βασιλικού χώρου Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

«Οι βασιλείς αντιλαμβάνονται ότι καθετί που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε στη Sun το Σάββατο.

Η μάχη της πριγκίπισσας Κέιτ για την υγεία της έρχεται καθώς ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος μάχεται επίσης με μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου. Ο μονάρχης έχει επίσης αναγκαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια καθήκοντα, προκαλώντας μία νέα κρίση στον θεσμό της μοναρχίας. Τον Ιανουάριο, ο βασιλιάς Κάρολος δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία ανέφερε ότι θα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για θεραπεία λόγω διογκωμένου προστάτη. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι οι γιατροί εντόπισαν καρκίνο κατά τη διάρκεια της εν λόγω επέμβασης.

Η σοκαριστική είδηση για την υγεία ήρθε λίγο μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας Κέιτ ότι θα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το Πάσχα, καθώς υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

*Με πληροφορίες από New York Post

Σχετικές ειδήσεις