ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μίντλετον: Η απρόσμενη έκπληξη που έκανε σε θαυμάστριά της

H Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
H Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
ΑΡ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία αποκάλυψε πρόσφατα τη διάγνωση της με καρκίνο εκτιμάει ιδιαίτερα τις ευχές και το ενδιαφέρον των πολιτών

Η Κέιτ Μίντλετον η οποία περνάει χρόνο αυτό το διάστημα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά Middleton εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου για μία επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Οι μετεγχειρητικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε καρκίνος και η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας μετά απο ένα δύσκολο διαστημα με φήμες και εικασίες επιβεβαίωσε δημόσια την περιπέτεια της υγείας της.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της επέμβασής της, πιστοί από όλο τον κόσμο της έστειλαν μηνύματα και κάρτες για περαστικά, με τις καλύτερες ευχές τους να τελειώσει γρήγορα η δοκιμασία της αγαπημένης τους πριγκίπισσας.

Tις τελευταίες ημέρες που η «μπόρα» έχει κατά κάποιο τρόπο κοπάσει και η Κέιτ δεν ειναι πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, πολλοί είναι εκείνοι που έδειξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις απαντήσεις που τους έστειλε το παλάτι του Κένσινγκτον εκ μέρους της πριγκίπισσας.

Μία από αυτές είναι η χρήστης της πλατφόρμας X Allexmarie, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της ευχαριστήριας κάρτας που έλαβε ως απάντησης, αφού έστειλε μια κάρτα ανάρρωσης όταν ανακοινώθηκε η εγχείρηση της Kέιτ. Η κάρτα, γράφει: «Σας ευχαριστούμε για τις ευγενικές ευχές σας για περαστικά στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την πριγκίπισσα της Ουαλίας».

«Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα (η οικογένειά μου και εγώ) με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη.

Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη απάντηση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα τη φυλάξω σε όλη μου τη ζωή. Ο φάκελος έχει το παλάτι του Κένσινγκτον στο πίσω μέρος, ο σύζυγός μου νόμιζε ότι θα έπρεπε να βάλει το κοστούμι του για ένα πάρτι στον κήπο (ο χαζούλης) αλλά είναι το ίδιο έκπληκτος όσο κι εγώ που λάβαμε αυτή την όμορφη και πολύτιμη κάρτα. Προσευχές και ευχές για θεραπεία στην όμορφη Πριγκίπισσά μας της Ουαλίας»