ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: 10χρονος εντόπισε 5 νεκρούς σε σπίτι στην Οκλαχόμα - «Πέθαναν βίαια»

Οικογενειακή τραγωδία στην Οκλαχόμα
Οικογενειακή τραγωδία στην Οκλαχόμα

Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι στην Οκλαχόμα Σίτι ανακοίνωσε η αστυνομία. Πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και πέθαναν βίαια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Πέντε άνθρωποι - ανάμεσά τους δύο παιδιά - βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στην πολιτεία της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Και οι πέντε φαίνεται να έχουν δολοφονηθεί, σύμφωνα με τον λοχία της αστυνομίας, Γκάρι Νάιτ.

«Δεν επρόκειτο για δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα ή κάτι παρόμοιο - αυτοί είναι πέντε άνθρωποι που σκοτώθηκαν», πρόσθεσε. Ο Νάιτ είπε ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι στη νοτιοδυτική πλευρά της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Νάιτ ανέφερε οτι οι νεκροί είναι μέλη οικογένειας και τόνισε ότι η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη να αποκαλύψει τι πιστεύουν οι ερευνητές ότι συνέβη, αλλά επιβεβαίωσε ότι «Όλοι πέθαναν βίαια». Άλλα δύο από τα θύματα ήταν μαθητές - ο ένας στην έκτη δημοτικού και ο άλλος στο γυμνάσιο, ενώ το πέμπτο θύμα είχε αποφοιτήσει πρόσφατα από το σχολείο.

Ο έφορος των δημόσιων σχολείων της περιοχής, Τσαρλς Μπράντλεϊ έγραψε ένα email στις οικογένειες τη Δευτέρα, λέγοντας ότι η σχολική κοινότητα ήταν «σοκαρισμένη και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, αυτή η τραγωδία είναι πέρα από κάθε κατανόηση». Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας The Oklahoman, η αστυνομία είπε ότι ένας 10χρονος βρήκε τα πτώματα.

Το περιστατικό διερευνάται ως πυροβολισμός, αφού ένα όπλο βρέθηκε πάνω στο σώμα ενός άνδρα, πρόσθεσαν.