ΚΟΣΜΟΣ

To φέρι μποτ των Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ θα γίνει περιπλανώμενο ξενοδοχείο

To φέρι μποτ των Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ θα γίνει περιπλανώμενο ξενοδοχείο

Το 2022 κυκλοφόρησε πρώτη φορά η είδηση ότι οι κωμικοί του «Saturday Night Live», Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ αγόρασαν ένα παλιό φέρι μποτ μήκους 84 μέτρων στο Στάτεν Άιλαντ.

Οι αντιδράσεις άρχισαν με περίεργες ίντριγκες, αλλά γρήγορα έδωσαν τροφή για τα σκετς της κωμικής εκπομπής.

Η επένδυση των Πιτ Ντέιβιντσον και Κόλιν Τζοστ σε ένα τεράστιο μη λειτουργικό σκάφος αξίας 280.000 δολαρίων είναι στην πραγματικότητα σε καλό δρόμο να γίνει ένας από τους πιο αντισυμβατικούς χώρους διασκέδασης, ένα ξενοδοχείο με 24 δωμάτια, αναφέρει το Curbed.

«Ο στόχος είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα και την αισθητική του πλοίου και να ενσωματώσουμε τις ανέσεις που χρειάζονται» δήλωσε στο travelandleisure ο αρχιτέκτονας και εργολάβος Ρον Καστελάνο που διευθύνει το Studio Castellano και είναι επίσης ένας από τους αρχικούς επενδυτές.

Ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το πλωτό αξιοθέατο θα ήταν επικεντρωμένο αποκλειστικά στην ψυχαγωγία, καθώς ξεκίνησε η φάση σχεδιασμού, ο πέμπτος όροφος μετατράπηκε σε καταλύματα για διανυκτέρευση.

«Έχουμε ήδη πολλά μπαρ και εστιατόρια στον χώρο και όταν κοιτάζαμε αυτόν τον χώρο με τα μπαλκόνια, απλά φάνηκαν κατάλληλα για δωμάτια ξενοδοχείου» είπε.

Μια καινοτόμος πτυχή του ξενοδοχείου «Staten Island Ferry» είναι ότι δεν θα είναι στατικό. «Ναυπηγήθηκε στο Τέξας και μεταφέρθηκε όπου χρειάστηκε» είπε ο Καστελάνο. «Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές» ανέφερε.

Χάρη στον τεράστιο υπαίθριο στεγασμένο χώρο του το πλοίο θα μπορούσε να παραμείνει ανοιχτό όλο τον χρόνο σε πιο ζεστές περιοχές, όπως το Μαϊάμι τον χειμώνα και στη συνέχεια να μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι.

Ο Ντέιβιντσον, ο οποίος έφυγε από το βραδινό κωμικό σόου το 2022, και ο Τζοστ, ο οποίος είναι πλέον ο μακροβιότερος συμπαρουσιαστής του «Weekend Update» ζωντανού σατιρικού σκετς ειδήσεων του SNL που σχολιάζει και παρωδεί τα τρέχοντα γεγονότα, είναι από το Στάτεν Άιλαντ και έχουν προσήλωση στη διατήρηση της κληρονομιάς του πορτοκαλί φέρι.