ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ - Τράβις Κέλσι: Έκαναν διακοπές με τη Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ

H Tέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι
H Tέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι
ΑΡ

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι έκαναν σύντομες διακοπές με τη Τζίτζι Χαντίντ και τον Τράβις Κέλσι 

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι έκαναν διακοπές τους με τη Τζίτζι Χαντίντ και τον Τράβις Κέλσι αποκάλυψε η μητέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή, Ντόνα. Ο σταρ του NFL έστειλε στη μαμά του μια φωτογραφία από την εκδρομή της διάσημης τετράδας στο «Carmel-by-the-Sea» της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα

Η Ντόνα Κέλσι μοιράστηκε στις 24 Απριλίου στη σύνοδο Age of Possibility του QVC στο Λας Βέγκας ότι ο γιος της της έστειλε μία εικόνα από το ειδυλλιακό θέρετρο όπου ήταν μαζί με την αγαπημένη του, απολαμβάνοντας την παραλία με το νέο διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ. Η Ντόνα εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της εκδρομής των δύο ζευγαριών, ο γιος της συνειδητοποίησε ότι ο Κούπερ θα εμφανιζόταν στην ίδια εκδήλωση QVC με τη μαμά του. Όταν εμφανίστηκε τελικά στο Βέγκας, η Ντόνα τον χαιρέτησε θερμά, λέγοντας: «Ο Τράβις μου είπε ότι θα είσαι εδώ».

H Ντόνα Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ

Ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην εκδήλωση για να σερβίρει μεσημεριανό γεύμα στους Quintessential 50 (Q50), τους τιμώμενους της εκδήλωσης, τους οποίους η QVC περιγράφει ως μια ομάδα 50 «αυθεντικών και εμπνευσμένων γυναικών διασημοτήτων, ακτιβιστών, επιχειρηματικών ηγετών και ειδικών στον τρόπο ζωής που αποτελούν παράδειγμα για τις δυνατότητες της ζωής άνω των 50». Η Κριστίνα Απλγκέιτ, η Πάτι ΛαΜπελ, η Ρίτα Γουίλσον, η Nαόμι Γουότς, η Mάρθα Στιούαρτ και η Κουίν Λατίφα, ήταν μεταξύ εκείνων που τιμήθηκαν.

Η μητέρα του Τράβις πρόσθεσε ότι θα ήθελε και ο γιος της να μπορούσε να λάβει μέρος μαζί τους στην εκδήλωση, αλλά είπε ότι η ομάδα του Kansas City Chiefs ήταν απασχολημένη με την ολοκλήρωση μίας παραγωγής για το Prime Video. Η Χαντίντ είναι στενή φίλη με τη Σουίφτ την τελευταία δεκαετία και συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον 49χρονο Κούπερ τον Οκτώβριο. Το 29χρονο μοντέλο, που είχε απολαύσει μια βραδινή έξοδο με αστέρια στη N.Y.C. με τη Σουίφτ τον ίδιο μήνα, είπε ότι ήταν εξαιρετικά χαρούμενη για το ειδύλλιο της φίλης της με τον Τράβις τον Νοέμβριο.

Τον Μάρτιο, ο Τράβις και η Σουίφτ, και οι δύο, 34 ετών, απόλαυσαν επίσης αξέχαστες διακοπές όταν επισκέφθηκαν τις Μπαχάμες ανάμεσα στα διεθνή σκέλη της επικής περιοδείας της με τίτλο Eras. «Έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες για αρκετές ημέρες», είπε μια πηγή στο PEOPLE του ταξιδιού. «Ήταν ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα και για τους δύο. Το χάρηκαν πολύ. Είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί».

Το ζευγάρι πέρασε επίσης χρόνο ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της περιοδείας Eras, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί μεταξύ των συναυλιών της σούπερ σταρ της ποπ στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Πριν από την κυκλοφορία στις 19 Απριλίου του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της Swift, The Tortured Poets Department, ο Τράβις άκουσε τα τραγούδια της

Πολλές πηγές κοντά στον αθλητή είπαν στο PEOPLE ότι άκουγε κομμάτια από το άλμπουμ νωρίς. «Νιώθει πάντα δέος μαζί της», είπε μια πηγή σχολιάζοντας την αντίδρασή του στο άλμπουμ.