Πολωνία: Πρωτότυπη πρόταση γάμου... στον αέρα - «Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα»

Ο πιλότος της πτήσης απο τη Βαρσοβία πρότεινε στην αγαπημένη του να τον παντρευτεί με την αεροσυνοδό να τρέχει στην αγκαλιά του

Πολωνία: Πρωτότυπη πρόταση γάμου... στον αέρα - «Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα»
Facebook
1'

Μία βαθιά συγκινητική στιγμή έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από τη Βαρσοβία προς την Κρακοβία, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε η LOT Polish Airlines στο Facebook τη Δευτέρα, ο πιλότος Konrad Hanc κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, ρώτησε την αγαπημένη του, αν θα ήθελε να τον παντρευτεί.

«Κυρίες και κύριοι, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε αυτή τη δουλειά γνώρισα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», είπε ο Hanc. «Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερο όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Γι' αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, αγάπη μου. Θα με παντρευτείς;»

Στο άκουσμα της πρότασης η κοπέλα του έτρεξε στην αγκαλιά του αποδεχόμενη την πρόταση. «Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι’ αυτό», είπε καθώς εκείνος της πέρασε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της μπροστά στους ενθουσιασμένους επιβάτες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή