Βίντεο: Τα γέλια του Λαβρόφ για τη δήλωση Μακρόν περί αποστολής δυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία

Σε βίντεο του TRT World, ο Σεργκέι Λαβρόφ εμφανίζεται να ξεσπάει σε ηχηρά γέλια και να αγνοεί την ερώτηση

Βίντεο: Τα γέλια του Λαβρόφ για τη δήλωση Μακρόν περί αποστολής δυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία
1'

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αναφορικά με τη δήλωση του Μακρόν για ενδεχόμενο αποστολής δυτικών δυνάμεων την Ουκρανία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του TRT World, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται να ξεσπάει σε ηχηρά γέλια αγνοώντας παράλληλα την ερώτηση της δημοσιογράφου.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι, η Μόσχα αποκλείεται να μην απαντήσει στην επίμαχη δήλωση του Γάλλου προέδρου στον Economist.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η αποστολή δυτικών χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία, εφόσον βεβαίως η ίδια το ζητήσει, επισημαίνοντας πως «δεν θα πρέπει να αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο διότι ο στόχος μας είναι να μην καταφέρει ποτέ η Ρωσία να κερδίσει».

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη ο Μακρόν έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, εν μέρει λόγω της απειλής που θέτει η ρωσική επιθετικότητα μετά την εισβολή της στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, δηλώνοντας ότι «τα πράγματα μπορούν να καταρρεύσουν πολύ γρήγορα» ενώ τόνισε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να γίνει η Ευρώπη ασφαλής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή