Θανατηφόρο τροχαίο στην Ινδία: 17χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο 24χρονους

Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ινδία: 17χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο 24χρονους
2'

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει στην Ινδία μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο 17χρονο οδηγό που σκότωσε δύο 24χρονους.

Ο νεαρός που οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του πατέρα του υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα οδήγησης «τιμωρήθηκε» με μια έκθεση 300 λέξεων για την οδική ασφάλεια.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (18/5) όταν ο 17χρονος γιος του επιχειρηματία Βασγκάλ Αγκαρουάλ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με την Porsche τον 24χρονο Ανίς Αουντάγια και την επίσης 24χρονη Ασίνι Κόστα που επέβαιναν σε μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ήταν βόλτα με τους φίλους του και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ οδηγούσε με 200 χλμ/ώρα την ώρα της φονικής παράσυρσης.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου με οδηγό τον νεαρό σταμάτησε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο έπεσε σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Αποτέλεσμα ήταν διερχόμενοι να τον ακινητοποιήσουν και να τον ξυλοκοπήσουν πριν να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Το δικαστήριο ανηλίκων στο οποίο οδηγήθηκε ο 17χρονος τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να κάνει κοινωνική εργασία για 15 ημέρες και να γράψει έκθεση 300 λέξεων «για την επίδραση των τροχαίων ατυχημάτων και τη λύση τους».

Την Τρίτη αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία πατέρα του 17χρονου επειδή είχε δώσει το αυτοκίνητο στον ανήλικο, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή