ΗΠΑ: Γιγάντιο παράξενο αντικείμενο «UFO» βρήκε άνδρας σε βουνό

Στις ΗΠΑ ένας άνδρας βρήκε σε βόλτα στο δάσος ένα περίεργο αντικείμενο
ΗΠΑ: Γιγάντιο παράξενο αντικείμενο «UFO» βρήκε άνδρας σε βουνό
2'

Ένας σοκαρισμένος άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα βρήκε γιγαντιαίο και παράξενο αντικείμενο UFO κατά τη βόλτα του σε βουνό της Πολιτείας.

Ο Justin Clontz εργάζεται για τη συντήρηση των χώρων στο Glamping Collective, ένα πολυτελές κάμπινγκ στην κομητεία Haywood, όταν έκανε μια αμφιλεγόμενη ανακάλυψη, μεταδίδει η βρετανική dailymail.

Ο Clontz και ο συνάδελφός του βρίσκονταν σε ένα απομακρυσμένο μονοπάτι στο Canton όταν εντόπισαν ένα γιγαντιαίο αντικείμενο που έμοιαζε με κάτι ασυνήθιστο.

Είπε ότι ήταν "απλά σοκαρισμένος από το τι ήταν", προσθέτοντας "Είναι μια φορά στη ζωή, ξέρετε, δεν συμβαίνει κάθε μέρα".

Το αντικείμενο που έμοιαζε με UFO ήταν καλυμμένο με καμένες ίνες άνθρακα και βαρέως τύπου μεταλλικές πλάκες που συγκρατούνταν μεταξύ τους με χοντρά μπουλόνια. Φαινόταν να είναι καλυμμένο με κάποιου είδους περίεργη γούνα.

Ο Clontz χρειάστηκε να ρυμουλκήσει το αντικείμενο από την περιοχή επειδή ήταν τόσο ογκώδες και βαρύ.

"Έδεσα ένα σχοινί και το έβγαλα έξω με μια μηχανή του γκαζόν. Η πιθανότητα να προσγειωθεί είναι μία στο εκατομμύριο, ειδικά αν προσγειωνόταν κάπου έξω από το μονοπάτι στο δάσος δεν θα το έβρισκες ποτέ, αλλά έτυχε να προσγειωθεί στο μονοπάτι", εξήγησε ο Clontz στο WLOS.

Είπε ότι το "UFO" είχε προσγειωθεί τέλεια στη μέση του μονοπατιού - μέσα από ένα άνοιγμα, και είπε ότι κανένα από τα δέντρα ή τα φύλλα δεν έμοιαζε να έχει πάρει φωτιά. Κανείς δεν είχε καν ακούσει το αντικείμενο να προσγειώνεται, κάτι που προκαλεί έκπληξη λόγω του μεγέθους και του βάρους του.

Ο Clontz είπε ότι αυτό δεν ήταν περίεργο: "Μόλις φτάσεις τόσο μακριά σε αυτό το μονοπάτι, δεν ακούς πραγματικά τίποτα στο δάσος.

Ο ιδιοκτήτης του Glamping Collective σχεδιάζει να απευθυνθεί σε ειδικούς της αεροδιαστημικής για να προσδιορίσει το αντικείμενο και την προέλευσή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή