Τα συγχαρητήρια του Μακρόν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, μετά τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.To viral στιγμιότυπο της συνάντησής του με οπαδούς της ομάδας στο Βερολίνο
O Eμανουέλ Μακρόν
O Eμανουέλ Μακρόν
ΑΡ
1'

Τα δικά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό έδωσε το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη συνάντησή του με οπαδούς της ομάδας σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στη Γερμανία, καθώς οι δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της ΕΕ επιδιώκουν να επιδείξουν ενότητα ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κυρίε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα» φώναξαν στον Γάλλο πρόεδρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανταποκρίνεται και να τους προσεγγίζει χαμογελαστός.

«Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ» είπαν στη συνέχεια στον Μακρόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον Γάλλο πρόεδρο να απαντά με «μπράβο», «συγχαρητήρια» και χαμόγελα. «Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού» είπε ο Γάλλος πρόεδρος καλώντας τους φίλους του τριφυλλιού να απολαύσουν τη μεγάλη βραδιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή