Τραγωδία στην Βρετανία: Επαγγελματίας ιππέας έπεσε από το άλογο και σκοτώθηκε

Η ανακοίνωση για το τρομακτικό δυστύχημα
Τραγωδία στην Βρετανία: Επαγγελματίας ιππέας έπεσε από το άλογο και σκοτώθηκε
1'

Ένα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στις διεθνείς ιππικές δοκιμασίες Bicton στο Ντεβόν της Βρετανίας, όταν η 36χρονη επαγγελματίας ιππέας Τζόρτζι Κάμπελ έπεσε από το άλογο της και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Η επίσημη ανακοίνωση για το τραγικό δυστύχημα

«Οι διασώστες έσπευσαν αμέσως μετά την πτώση της στο φράχτη 5b», ανέφερε το British Eventing, ο διοικητικός οργανισμός σε ανακοίνωσή του. «Ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να σωθεί. Το άλογο της, Global Quest, εξετάστηκε από τους κτηνιάτρους του χώρου και επέστρεψε με τα πόδια στο στάβλο και δεν έχει τραυματιστεί. Για να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και θλιβερή στιγμή, δεν θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες».

https://www.instagram.com/p/CjWAdCVop9c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια ήταν η Τζόρτζι Κάμπελ

Η Κάμπελ ήταν αναβάτης ιππασίας υψηλού επιπέδου πριν στραφεί στην ιππική δεξιοτεχνία, ενώ είχε εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία πολλές φορές σε ομάδες ενώ είχε συμμετάσχει και σε αρκετές διοργανώσεις πέντε αστέρων, το υψηλότερο αναγνωρισμένο επίπεδο της ιππικής δεξιοτεχνίας.

Συνολικά, η Κάμπελ είχε συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες -κερδίζοντας έξι φορές- κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ενώ είχε λάβει μέρος και στους αγώνες πέντε αστέρων Badminton και Burghley.

Παντρεύτηκε το 2020 τον ιππέα Τζες Κάμπελ, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη Νέα Ζηλανδία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή